Şu aralar ne oynuyorsunuz?

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Valla mount blade gibi değil daha şansa bağlı ama ben genelde 17kill 7-8 Deathle oynuyorum sevdim :)

Ya o değilde, dün dragon age origins ı sonunda bitirdim. Ancak sonra bir hevele morigina ne oldu acaba deyip witch hunt dlc sini aldım. 10 dk oynadım sonra morigin gitti oyun bitti hiç birşey anlayamadım. Kendimi dolandırılmış hissediyorum. Gerçekten tam bir hayal kırıklığı oldu :wink:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Aslinda basta dota 2 oynuyordum ama 7 yil falan dota 1 oynadim herolari ezbere biliyorum sıkıldım o yuzden Lola basladim ama lolda tam bir dota cakmasi genede farkli herolar oldugundan oynuyorum ve grafik acisindan bence en güzeli dota 1 di efsanedir kendisi

rapic1994

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya o değilde, dün dragon age origins ı sonunda bitirdim. Ancak sonra bir hevele morigina ne oldu acaba deyip witch hunt dlc sini aldım. 10 dk oynadım sonra morigin gitti oyun bitti hiç birşey anlayamadım. Kendimi dolandırılmış hissediyorum. Gerçekten tam bir hayal kırıklığı oldu :wink:
Şimdi witch huntın farklı bitişleri var benim morrigonla aram baya iyiydi normalde witch huntta bi kızı olduğunu söylüyordu ve aynadan beraber geçip kızımızı görmeye gidiyordum seni terketmiş ama kararları falan baştan yapmayı dene dlcyi baştan oynamayı dene her bitiş aynı değil morrigonu ölürme diye bi seçenek de var :) Morrigonla gitmek bi ayrı duygu veriyor :D

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Şimdi witch huntın farklı bitişleri var benim morrigonla aram baya iyiydi normalde witch huntta bi kızı olduğunu söylüyordu ve aynadan beraber geçip kızımızı görmeye gidiyordum seni terketmiş ama kararları falan baştan yapmayı dene dlcyi baştan oynamayı dene her bitiş aynı değil morrigonu ölürme diye bi seçenek de var :) Morrigonla gitmek bi ayrı duygu veriyor :D

yok bende morigin ile beraber gittim. Gel aşkım beraber yedik bu b*ku beraber girelim dedi. Atladım aynadan bir yere çıktık sonra bitti. Yani hepsi 10 dk sürdü. Evet ayrı bir duygu verdide ne bileyim en azıdan bir savaş falan yapsaydık birileriyle. Yada çocuğa ne oldu güvende ama nerede ? Çocuğu neye hazırlıyor ? Hala bu tip bir ton soru var kafamda.

rapic1994

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok bende morigin ile beraber gittim. Gel aşkım beraber yedik bu b*ku beraber girelim dedi. Atladım aynadan bir yere çıktık sonra bitti. Yani hepsi 10 dk sürdü. Evet ayrı bir duygu verdide ne bileyim en azıdan bir savaş falan yapsaydık birileriyle. Yada çocuğa ne oldu güvende ama nerede ? Çocuğu neye hazırlıyor ? Hala bu tip bir ton soru var kafamda.

Tabi biraz daha anlatsalar daha güzel olurdu da işte dragon age i akılda hatırlanır yapan güzel yapan bazı şeyleri merak etmek oyun bitince seni biyerlere gitti falan diye yazıyor ama sen merak ediyorsun napıyorum diye falan bu belirsizlik ayrı tat veriyor hele dragon age 2 oyna ondaki belirsizlik daha fazla sonda.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Tabi biraz daha anlatsalar daha güzel olurdu da işte dragon age i akılda hatırlanır yapan güzel yapan bazı şeyleri merak etmek oyun bitince seni biyerlere gitti falan diye yazıyor ama sen merak ediyorsun napıyorum diye falan bu belirsizlik ayrı tat veriyor hele dragon age 2 oyna ondaki belirsizlik daha fazla sonda.

Yok oynamam kolay kolay onu. Arkadaş ben hayal gücüme bırakacaksam sonunu ne diye onlarca saat başında oturup bitirecem diye ter döktüm. Gece rüyamda hayal kurar kendime göre yorumlardım oyunu :D

Ayrıca tamam yine belirsiz olsun da en azından benim oğlanı göreydim. Bakaydım kime çekmiş kerata :mrgreen:

rapic1994

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok oynamam kolay kolay onu. Arkadaş ben hayal gücüme bırakacaksam sonunu ne diye onlarca saat başında oturup bitirecem diye ter döktüm. Gece rüyamda hayal kurar kendime göre yorumlardım oyunu :D

Ayrıca tamam yine belirsiz olsun da en azından benim oğlanı göreydim. Bakaydım kime çekmiş kerata :mrgreen:
Sen de haklısın tabi böyle yarıda bırakmak oyuncuya söver gibi hoş değil :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
call of duty MW3 multi devam :D birazdan vakit geçsin diye başlarım az adam vuralım :D PS3 te oynayan varsa nickim SucukEkmek eklesin :D

ahmtyks

Asistan
Reaksiyon puanı
2
prototype 1deyim 2yide indirdim ,world in confilit,fifa13,apache air assault

oyun kalmadı düzgün piyasada heleki yarışta çok büyük sikinti(subliminal) var

rapic1994

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
prototype 1deyim 2yide indirdim ,world in confilit,fifa13,apache air assault

oyun kalmadı düzgün piyasada heleki yarışta çok büyük sikinti(subliminal) var

Ben hala undergraound 1'in üstüne oyun tanımıyorum :) Tabi yarışta :D

Laxeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mount and Blade Warband ve FM 2012 ikiside çok iyi hele fm 2012nin orjinalini 10 tlye almanın verdiği haz :D

DeviLKnightLYy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben CSO oynuyorum şahsen, oyun resmen 1.6nın eski tadını veriyor, hem counter-strike online olarak türkiyeye özel bir sürü etkinlik falan da yaptıkları için çok zevkli olmaya başladı

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Dragon Age Origin a başladım. Arkadaş oyun bitmiyor bir türlü. Uzadı da uzadı arap saçına döndü :D
ben 6 kere bitirdim geçen dayanmadım bi daha kurdum.
Bu aralar hack and slasha sardım. Bastion,diablo 2,torchlight 2,dungeon siege 2, path of exile, koa reckoning, titan quest,

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
ben 6 kere bitirdim geçen dayanmadım bi daha kurdum.
Bu aralar hack and slasha sardım. Bastion,diablo 2,torchlight 2,dungeon siege 2, path of exile, koa reckoning, titan quest,

Bastion, torchlight 2 ve titan quest + immortal throne bende de var. Oynarım ara sıra. Torchlight 2 ve titan quest gerçekten de çok iyi. Co op olarak oynayınca tadına doyulmuyor :)

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Warface oynuyorum, oyunda halen bazı buglar var ama çok zevkli, Avrupa serverında Türkler olarak ortalığı kasıp kavuruyoruz, ilk 10 klan sıralamasında bir Türk klanı var.