Bitten okuyorum ben 1 sene oldu 23.sayfadayımMerhaba arkadaşlar; şu an okumakta olduğunuz kitabın ismini ve yazarını paylaşır mısınız?
Şu an okuduğum;
Kitap İsmi: ŞİRK
Yazar : Yaşar Nuri ÖZTÜRK
AnlıyorumBitten okuyorum ben 1 sene oldu 23.sayfadayımama sorun kitap okumamda değil dizisine başladım 1 sene oldu yine 3. bölümdeyim
![]()
Mükemmel bir tercih!Yaşar Kemal'in "Bir Ada Hikayesi" Serisi'ni bitirdim. Yarın da Umberto Eco - "Gülün Adı"na geçmeyi planlıyorum
Ne tür kitaplar okumayı seviyorsun?Benim almanca ve inglizce cok kitap okumam lazimAma beni acan bir kitap bulamiyorum.
Ne tür kitaplar okumayı seviyorsun?
Muhteşem ötesi muhteşem bir tercih!Çanlar kimin için çalıyor. Yazarı Ernest Hemingway. İspanya iç savaşını konu alan kitap Cumhuriyetçiler ve Milliyetçiler arasındaki savaşa sevgi, umut, korku, ölüm duyguları ışığında tanık olmamızı sağlıyor.
Önereceğim kitap; "Otostopçunun Galaksi Rehberi"harry Potter gibi. Yillardir bu 7 seriyi bozuk plak gibi tekrar tekrar okuyorum. Tek okdugum kitap bu ama türkceKitap önereceksen The Lord of the rings olmasin.
Kesinlikle okumalısın.Okumadim ama Almancasini deneyecegim bakalim.
Haklısınız,muhteşem tasvirleri var romandan uyarlanmış bir filmi de var kitap bitsin de izliyeyim diye heyecanlanıyorum.Muhteşem ötesi muhteşem bir tercih!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önereceğim kitap; "Otostopçunun Galaksi Rehberi"
bu kitabı okuduktan sonra hayatının sonuna dek bana teşekkür edeceksin-eğer okumadıysan tabii ki- okuduysan yine de teşekkür etmelisin bence
![]()
Evet, okumadan izlemeyin lütfenHaklısınız,muhteşem tasvirleri var romandan uyarlanmış bir filmi de var kitap bitsin de izliyeyim diye heyecanlanıyorum.