• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Stv Dizisinde Efekt Eklemeyi Unutmak

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmethz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
son efektlerden sonra sor bakalım babana kurtulmak istiyor mu :D
 
böyle bir şey olma ihtimali yüzde kaç ? her kanal yayına sokacağı programı 100 kere kontrolden geçiriyordur. Biri kamera arkası çekimlerini bulmuş milleti kekliyor.
 
Şu memleketin geldiği duruma bakarmısınız,bir kanalı yapmış olduğu hatadan dolayı eleştirmek din düşmanlığı haline gelmiş.

Neyin kafasındasınız siz.
 
30175686187.jpg
 
Adamlar tv kanallarını, gazeteleri resmen kutsallaştırmışlar :) O kanalları seyretmeyi ve gazetelerini okumayı imanın şartları arasında sayacaklar neredeyse :) Herkesi, kendileri gibi sanıyorlar, kendileri bir dizi yüzünden bir kanalı yerin dibine sokup, çalışanların 7 ceddine hakaret edenlerden olduklarından olsa gerek.

Bunu hangi kanal yaparsa yapsın, alay edilir, stv ye özel bir durum değil.
 
bu gerçek mi şimdi yani harbiden yayınlandı vaybe fake bak:D:D:D
 
STV AYNI HATAYI TEKRAR YAPTI! EFEKT YİNE YOK!


c56_6b169.jpg


Geçtiğimiz hafta Küçük Kıyamet adlı dizisindeki cehennem sahnesinde efektleri unutup, set dekorunu ekrana getiren STV bu kez de ses efektiniunutup rezil oldu


STV’nin çok eleştiri alan dizisi Şefkat Tepesi’nin bir sahnesinde oyuncu elindeki silahla ateş ediyor gibi yapmasına karşın ses efekti unutulunca ortaya yine güldüren görüntüler çıktı. Oyuncunun elindeki silahla etrafa ateş açtığı sırada hiçbir ses duyulmazken STV’nin efekt kazaları da devam etmiş oldu.


Kaynak
 
Youtube'da epey efekt eklemişler.

[video=youtube_share;IkEJdnxiV1I]http://youtu.be/IkEJdnxiV1I[/video]
 
Samanyolu izlemedik diye dinden mi çıkacağız? HAYIR BÖYLE BİR ŞEY YOK OLAMAZ DA.
Dini yayma görevi Samanyolu'na mı düştü? DİNİ YAYMA GÖREVİ TÜM MÜSLÜMANLARA DÜŞER EĞER SAMANYOLUNUN YÖNETİCİLERİ MÜSLÜMANSA ONLARIN GÖREVİDİR.
İstersem kötülerim arkadaşım sana mı hesap vereceğim? HAKLISIN KANALI SEVMEYEBİLİRSİN.
Samanyolu'nu sevmemekle din düşmanı olunuyorsa buyrun ben din düşmanı biriyim.
Benim müslümanlığımı sorgulamak da sana kalmadı. Madem bu kadar dinine düşkün birisin, insanların yaptıklarına göre "bu adam müslüman değil " demenin ne kadar günah olduğunun da farkındasındır umarım. BU KONUDA HAKLISINZ FAKAT ARKADAŞIN DİN DÜŞAMANI DEDİĞİ KİŞİLER HAKARETTE BULUNAN KİŞİLERDİR SANA DİN DÜŞMANI DEME GİBİ BİR NİYETİDE YOKTU BÜYÜK İHTİMALLE.
 
STV AYNI HATAYI TEKRAR YAPTI! EFEKT YİNE YOK!


c56_6b169.jpg


Geçtiğimiz hafta Küçük Kıyamet adlı dizisindeki cehennem sahnesinde efektleri unutup, set dekorunu ekrana getiren STV bu kez de ses efektiniunutup rezil oldu


STV’nin çok eleştiri alan dizisi Şefkat Tepesi’nin bir sahnesinde oyuncu elindeki silahla ateş ediyor gibi yapmasına karşın ses efekti unutulunca ortaya yine güldüren görüntüler çıktı. Oyuncunun elindeki silahla etrafa ateş açtığı sırada hiçbir ses duyulmazken STV’nin efekt kazaları da devam etmiş oldu.


Kaynak

[video=youtube_share;6hd9OUN3tss]http://youtu.be/6hd9OUN3tss[/video]

Dışın, dışın, dışın, dışın, dışın, dışın, dışın....
 
Dizilerin bu şekilde daha çok reyting aldığını keşfettiler bence.Yeni bir dizi türü başlatacaklar. boşlukları biz bırakalım siz doldurun.İnteraktif dizi akımı:)
 
Bende soguktan titriyor sanıyordum meger ateş ediyormuş:D
 
güzel memleketimde ne kadar çok efekt uzmanı ve film eleştirmeni varmış. yaklaşık 18 yıldır yayın yapan bir kanal bir kaç hata yapmış vuralım öldürelim. kendilerine özgü dizi çektikleri için kutluyorum en azından birebir kopya çekmiyorlar. insanlar bir şeyler üretmeye çalışıyorlar bu arada eksiklikler olabilir bunun kafa bulmak, bilmiş pozlarına girmek ne derece doğru
 
aramızdaki irlandalılar pardon stv çalışanları kendini belli ediyor :P :D
 
Stv kanalı iyi işler yapmaya çalışıyor bu yönünü takdir ediyorum fakat dizileri bence de iyi olmuyor.
 
Parayla böyle iyi reklam yapılmazdı.
 
[h=1]SAMANYOLU TV'DEN BOZULAN İMAJ İÇİN REKLAM ATAĞI![/h]
[h=2]Dizilerinde efekt konulması unutulunca sosyal medyada alay konusu olan Samanyolu TV bozulan imajını düzeltebilmek için harekete geçti.[/h]
ce5_589b9.jpg


Samanyolu TV dizilerinde yapılan efekt hataları sık sık haber oluyor.Samanyolu Tv dizilerine efekt koymayı unutunca silahlar ateş almıyor, cehennemde ateş olmuyor.Samanyolu’nun dizisinde efekt unutması sosyal medyada sık sık alay konusu oldu.


Samanyolu TV işte bu nedenlerle bozulan imajını düzeltebilmek için ciddi bir reklam atağına geçti. Osmanlı’da Derin Devlet dizisi ile yeni başlayacak reality şov programı Mutfakta Hayat Var programı için NTV, Habertürk, CNN Türk, TRT Haber, NTV Spor, TGRT, Kanal A, SKY Türk, Bugün TV, Bloomberg, TRT Spor, Ülke TV gibi kanallara reklam veren STV, ayrıca birçok gazete, bilbooard ve dergilerde de reklam çalışmaları başlattı.


Yeni başlayacak program ve dizilerin tanıtımı için çoğu zaman kendi mecralarını kullanan medya organlarının aksine STV’nin, rakip medyada reklam kampanyası başlatması oldukça ses getireceğe benziyor.

Kaynak
 
Metal kadın orda : D

[video=youtube_share;_mXdaWh_reQ]http://youtu.be/_mXdaWh_reQ[/video]
 
Üst