Stup Dosyasını Exe ye Çevirme ?

By_MiCrOpE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar stup dosyasını nasıl bir exe yani uygulama dosyasına çevirebiliriz yani istediğim programı kurmak yerine tıklayıp direk çalıştırmak şimdiden size teşekkür ediyorum :D

By_MiCrOpE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uzantıların isimlerini pek bilmiyorum benim demek isteğim mesela o setup u açıp kurmak yerine sadece uygulamayı çalıştırmak

By_MiCrOpE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu programı indirip nasıl kullanıcam yani bu converter gibi bişey mi ?

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
A programı olsun elindeki.a.exe isminde bir dosya(çalıştırılabilir dosya) zaten program dosyasında vardır.Setup ile bunu seçtiğin konuma çıkartırsın:) .exe sadece yapıldığı şekilde çalışır,programı kurmaya yarayan bir .exe yi programı çalıştıran bir .exe ye dönüştürmek istiyorsan o .exeyi kırman ardından da üzerinde oynaman gerekir.

Ama şunu yapabilirsin.Programı setup ile bir klasöre kurarsın.O klasörün içinde programı "çalıştıracak" .exe dosyası vardır.Diğer dosyalarla beraber nereye taşırsan taşı çalışacaktır.Özel durumlar dışında:)

gta oyununu cd ye çıkartıp okulda bilgisayar dersinde kasaya takıp oynamıştım.Öğretmen bilgisayarı kapatıp açmasına rağmen deepfreeze ile gene de oyunun durmasına kızmıştı :P Aklıma geldi :P

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Bu programı indirip nasıl kullanıcam yani bu converter gibi bişey mi ?
Her program çalışmak için dll, kütüphane yada kendi dosyalarını gerektirir onları tek bir klasörde toplarsın ve açarsın sorun olmaz mesela sen yüklemek istediğin programı yükle Program Files'ta klasörünü bul flash'a at yada cd'ye çek yüklemeden exe'sine tıklar çalıştırırsın

By_MiCrOpE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet istediğim bu ama ben onu pc ye yüklemeden o işlemi direk nasıl yaparız diyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

i7_core sağol kardeşim bilgi için

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
evet istediğim bu ama ben onu pc ye yüklemeden o işlemi direk nasıl yaparız diyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

i7_core sağol kardeşim bilgi için
Yüklemeden yapamazsın anca önce kendi bilgisayarına yükle sonra dosyaları Program Files'tan al gerekirse regedit kayıtlarını da almalısın sonra sil başka bilgisayara tak flash'ı direk açılır ben bu yöntemle okulda HL2 oynuyordum