Street Fighter 4 Süperleşiyor

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Şanına yakışır bir dönüş yaşayan Street Fighter, seriye yeni bir oyun eklemeye hazırlanıyor. Yeni yapımla ilgili ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı bile.

Ateri döneminin efsanevi dövüş oyunu Street Fighter serisi geçtiğimiz aylarda oyun dünyasını sarsan bir dönüş yapmıştı. PC, PS3 ve X360 için çıkan Street Fighter 4, değişen dövüş sistemi ve grafikleriyle beklenmeyecek şekilde eski fanatikleri bile kalplerinden vurdu. Capcom daha öncelerde de yaptığı gibi beğeni toplayan SF oyununu geliştirip devam ettirecek.
akuma-uf41253866249.jpg
Super Street Fighter 4 adını taşıyacak olan yapımla birlikte oyuna birçok yeni karakter de geliyor. Dee Jay, SF1'den T. Hawk, Dudley, Ibuki, Makoto, Adon ve Capcom'un bir başka efsanevi yapımı Final Fight'dan konuk olarak Cody ve Guy kesin olarak eklenecek dövüşçüler. Bunun dışında Hakan ve Juri adlı yeni karakterlerin de yapımda yer alacağı söylentisi ortada dolaşıyor. Bu versiyonla birlikte eski dövüşçüler de bir çok yeni bonus hareket kazanacak. Ayrıca bölüm aralarında araba parçalayıp ekstra puan kazanılan bölümler de geri dönecek. Super Street Fighter 4'ün Tokyo Game Show'da açıklanması bekleniyor.​
 ​
:: Super Street Fighter 4'ü merak ediyor musunuz?​

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
evet merak ediyoz oyunu oynayabilmek için minimum özellikler nedir acaba

yuzibu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Süper haber valla street fighter manyağı olarak merakle bekliyorum..Birde Kıng of Fighter biraz el atsa bu işlere..

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Yok ya son oyun tam bir rezalet bana göre, sadece grafik var, oynanabilirlik sıfırın altında.

Çocukluğum atari salonlarında ve SF oynayarak geçti ama bu kadar dandik bir SF oynamadım ben.

Super ve ultra comboları yapmak için denemediğim hareket kalmadı, yani hareketler bu kadar zor olabilir sanırım.

Ayrıca Zeth denen bir ucube var oyunda, onu yenmek gibi bir seçenek yok denecek kadar az.

Ne varsa eskilerde var, yükledim mame32 plus'ı, attım içine King Of Fighters'ı ve Super Gem Fighter'ı sabah akşam oynuyorum, grafik falan hikaye..

yuzibu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum bu oyunun kombolarıda normal atari salonlarındaki kombolar gibi..İki yuvarlak bir adet büyük el (atari salonu tabiri :D )Ultra kombo için yine iki yuvarlak 3 el..Klavye ile oynuyorsan zor ama ben joysticki kendi alıştığım parmaklara atadım tek seferde tüm özel hareketler anında hazır yapabiliyoırumm.Ki bende atari salonlarından çıkmayan biriydim...Bu oyunu gerçekten çok sevdim..

Seth evet zor ama yenilmicek değil..Seni yere düşürdüğünde kayboluyor hemen yanında bitiveriyor işte o sırada oryukeni çakabilirsen avantaj sana geçiyor...Ultra kombosunu yaparken zıplayabilirsen ne mutlu sana yoksa korunmak işe yaramıyor..

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
akumanın şu hareket deli yaa :D alpha 3 oynayın arkadaşlar çok keyifli :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
yuzibunun dediği gibi combolar açısından oynadığım en kolay oyunlardan biri ama tabi klavyeyle yapamazsın o ayrı..

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
ben kenle çok rahat combo yapıyorum klavyeyle zor değil yani :)
taktaktektuuuket :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Yok ya son oyun tam bir rezalet bana göre, sadece grafik var, oynanabilirlik sıfırın altında.

Çocukluğum atari salonlarında ve SF oynayarak geçti ama bu kadar dandik bir SF oynamadım ben.

Super ve ultra comboları yapmak için denemediğim hareket kalmadı, yani hareketler bu kadar zor olabilir sanırım.

Ayrıca Zeth denen bir ucube var oyunda, onu yenmek gibi bir seçenek yok denecek kadar az.

Ne varsa eskilerde var, yükledim mame32 plus'ı, attım içine King Of Fighters'ı ve Super Gem Fighter'ı sabah akşam oynuyorum, grafik falan hikaye..

Aynen, böyle bi grafik nerde var ya :)

2009-09-25_154916.jpg

2009-09-25_154753.jpg

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,155
süper'i çıkaracaklarına king of fighter'ı pc'ye çıkarsalar ya.

yuzibu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
süper'i çıkaracaklarına king of fighter'ı pc'ye çıkarsalar ya.
Bunun için adres CAPCOM değil SNK....

Arkadaşın verdiği resimlerdeki alpha3 değilmi ya..Bayılıyorum bu oyuna özellikle ken in ayakla yaptığı ölüme... şuu illaykaa... :tt1::w00t:

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,155
Aaa doğru :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
evet o yuzibu adamım ken ryu dan daha çok seviyorum :D renkleri sarı kırmızı ryunun siyah beyaz ama ben beşiktaşlıyım bu da bir ironi :D

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Aynen, böyle bi grafik nerde var ya :)

2009-09-25_154916.jpg

2009-09-25_154753.jpg

Olay budur abicim yaa valla ne varsa eskilerde var.

Ama benim en çok zevk aldığım SF oyunu Super Gem Fighter'dır.

Gerçekten çok zevkli, alışırsanız bırakamazsınız demedi demeyin.

İnternetten mame32 plus'ı indirin, sonra super gem fighter veya king of fighters'ı indirin, rom klasörü içine atın, oyunlara girip klavyeden 4 veya 5 tuşuna basıp jeton atın ;)

boxshot.jpg

Bu arada SF 4'ü joypad ile oynadım, eski oyunlardan aldığım zevkin bir gramını bile alamadım. Comboları yapamadığımdan değil ama hiç hoşuma gitmedi benim.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
super gem fighter i deneyeceğim, mame vardı zaten geriye rom indirmek kaldı :)
rom paylaşımı legal mi ya :D

indirdim oynadım arkadaşım çok sağol çok eğlenceli minik ryular kenler biraz daha fazla adam olsaymış keşke :D

yuzibu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gem fighter ı indirdim mameden açtım keni aldım,balyoz sallıyo ata çifte attırıyor... :D :D