Street Fighter 4 - 'Seth' Hakkında

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar hepinize selam, bu aralar street fighter IV oynuyorum, en zor karakter olan SETH'e kadar geliyorum ama onu bir türlü yenemiyorum.
İlk raund gayet kolay alınıyor ama ikinci raund'a kalktığında resmen deliriyor karakter, yen yenebilirsen :D

Benim size sorum bu karakteri yenmenin belli bir taktiği var mı acaba?

Street_fighter_4_seth_pkf_21309.jpg

Bu adamı yenemediğim sürece diğer gizli karakterleride açamayacağım sanırım değil mi? :crying:

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Antremandaki kombinasyonları kullanmak lazım. Ken ile rahatlıkla özel güçlerinden kurtulup atak yapabilirsin.

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Antremandaki kombinasyonları kullanmak lazım. Ken ile rahatlıkla özel güçlerinden kurtulup atak yapabilirsin.

Herşeyi yapabilirim ancak oyun dili Rusça sadece normal oyun girişi ve düelloları yapabiliyorum, Türkçe yaması yok bildiğim kadarıyla inşallah bulursam bu söylediğinizi bir denicem, teşekkür ediyorum.

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Onun ataklarını ben en rahat Ken ile kaçabiliyor / Durdurabiliyorum diğer karakterler ağır kalıyor. :D Ryu ile tarzları aynı olsa da savunma/atak kombinasyonu en hızlı Ken ve Chun-Li :D

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Bildiğim kadarı ile BLACKBOX sürümlerde bu Rusça problemi var. BlackBox, RG Mechanics, Seyter vb RePACK elemanları Rusça ya gözleri gibi bakabiliyorlar..
Arcade için yapılan İngilizce yama Saf SF4 için de çalışması lazım..
Sadece en sondaki REG ayarını 1033 yapmayı unutmayın yeter..

(Yine de siz siz olun.. Her işlemden önce muhakkak bir yedek alın.. sonra, yanlış yönlendirme ile arada ben kaynamış olmayayım)

Bu aralar Pek oyun oynayamadığım için Elemanı nasıl yeneceğiniz hakkında birşey diyemeceğim ama zaten gerekli cevap verilmiş galiba..

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Onun ataklarını ben en rahat Ken ile kaçabiliyor / Durdurabiliyorum diğer karakterler ağır kalıyor. :D Ryu ile tarzları aynı olsa da savunma/atak kombinasyonu en hızlı Ken ve Chun-Li :D

Ken ile ikinci raunduda alıyordum ama alamadım gerçektende en iyi Ken ile ilerlenebiliyor :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bildiğim kadarı ile BLACKBOX sürümlerde bu Rusça problemi var. BlackBox, RG Mechanics, Seyter vb RePACK elemanları Rusça ya gözleri gibi bakabiliyorlar..
Arcade için yapılan İngilizce yama Saf SF4 için de çalışması lazım..
Sadece en sondaki REG ayarını 1033 yapmayı unutmayın yeter..

(Yine de siz siz olun.. Her işlemden önce muhakkak bir yedek alın.. sonra, yanlış yönlendirme ile arada ben kaynamış olmayayım)

Bu aralar Pek oyun oynayamadığım için Elemanı nasıl yeneceğiniz hakkında birşey diyemeceğim ama zaten gerekli cevap verilmiş galiba..

Neden oynamıyorsunuz ben dövüş oyunu oynayan arkadaşları çok severim, bence çok keyifli bir oyun oluyor Tekken ,Street Fighter ve Mortal Kombat gibi oyunlar.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Neden oynamıyorsunuz ben dövüş oyunu oynayan arkadaşları çok severim, bence çok keyifli bir oyun oluyor Tekken ,Street Fighter ve Mortal Kombat gibi oyunlar.

İşler güçler diyelim.. :)

Asp.net ve C# kombinasyonu bana oyunlardan daha zevkli geliyor.. Ama HALF LIFE 3 olurda çıkarsa hiçbir şey beni durduramaz... Benim için varsa yoksa HALF LIFE..

Bu arada belki bu video size yardım edebilir:

http://www.youtube.com/watch?v=lpY-lUdIDMY

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Ken ile ikinci raunduda alıyordum ama alamadım gerçektende en iyi Ken ile ilerlenebiliyor :D

Mortal kombat 9'u pc de denediniz mi ?

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Mortal kombat 9'u pc de denediniz mi ?

Yok denemedim henüz [MENTION=342677]pilger[/MENTION]

İşler güçler diyelim.. :)

Asp.net ve C# kombinasyonu bana oyunlardan daha zevkli geliyor.. Ama HALF LIFE 3 olurda çıkarsa hiçbir şey beni durduramaz... Benim için varsa yoksa HALF LIFE..

Bu arada belki bu video size yardım edebilir:

http://www.youtube.com/watch?v=lpY-lUdIDMY

Zangief ile almış raundu videoda ama ne kadar işler bu adama bakalım bir deneyeyim :D

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Yok denemedim henüz @pilger

Zangief ile almış raundu videoda ama ne kadar işler bu adama bakalım bir deneyeyim :D

Bir hayli zevkli oyun tavsiye ederim bilgisayarda eğer gamepad varsa çok sarıyor. Tabi oynarken karşıma ermac(oynayanlar bilir) gelince sinir hastası oluyorum. Bu tür oyunlar en güzel fightstick ile oynanyor tabi ama fazlasıyla lükse kaçan bir aksesuar :P

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bir hayli zevkli oyun tavsiye ederim bilgisayarda eğer gamepad varsa çok sarıyor. Tabi oynarken karşıma ermac(oynayanlar bilir) gelince sinir hastası oluyorum. Bu tür oyunlar en güzel fightstick ile oynanyor tabi ama fazlasıyla lükse kaçan bir aksesuar :P

Gamepad var evet, ermac'ı bilirim ilk versiyonlardan tabi 9 da nasıl bir performansı var oynayıp görmek lazım, orijinal cd alsam aşırı pahalı kaçıyor en iyisi ucuz yolla halletmek ve bu oyunu almak :D

Valla Millet Zangief ile Seth'i yeniyorsa.. Ken veya Ryu'nun bu adamı tokat manyağı yapması lazım.. :)

Zangief ile harikalar yaratıyorum bakalım Seth'e gelince yazacağım :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
adamım akuma ile sethi anca pataklamıştım bu oyunu oynarken. oyun bitince baktım seth kim diye oyunun yapımcısının adıymış :D ne gıcık olmuştum ama.

melodileriyakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Basit aslında, sanırım sende arcade edition değil de ssf4 var. Ilk raund dediğin gibi çok basit ikincisinde şunu öneririm başlar başlamaz üstüne zıpla tekme at Ryu ya da kenle. Anında şoryuken çek, sonra yine üstüne zıpla tekme at ve çelme tak. Bu esnada sana bi kere bile vurursa çok iyi oynamaya başlıyo hızlı olman lazım. Bi de ölüm yedirirsen maç senindir. Ken in turbosu çok etkili mesela.