Strateji Oyunlarının Adım Adım Gelişimi

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Yakın zamanda piyasaya sürülen strateji oyunları, grafikleri ve oynayışıyla göz dolduruyor. Buna karşın türün ilk örneklerinin ortaya çıktığı yıllarda böylesine gerçekçilik mümkün değildi. İşte grafiklerin o zamanlardan bugünlere nasıl geliştiğini gösteren galerimiz:

Dune (1992)

dune1251444568.jpg
Türünün ilk örneklerinden olan Dune, bina kurup asker yapma, saldırma komutlarıyla o zamanların vazgeçilmezleri arasındaydı.

:: Sizce listeye eklenebilecek başka strateji oyunları var mı?

Yazan: Emre İliksiz
{ARTICLE_LINK}

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Kalmadı Herhalde... Hafiften Nolstaji Yaptım... C&C'nin CD'si Hala Duruyor Bende Way Be....

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Şu strateji oyunlarında birisini birazcık anlasaydım da sevseydim..

Hayatta kalan son oyun strateji oyunu olsa yine de oynamam:)(en azından şimdiye kadar gördüklerimi)

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Al benden de o kadar Zorhak. Satrancı seviyorum ama strateji oyunlarını sevmiyorum. Nasıl işse :D

Üniversitede iken 6 arkadaş evde kalıyoruz. akşam başka arkadaşta kalacaktım. Evden çıkarken arkadaş strateji oyununu açmıştı. Biraz bakıp gittim. ertesi akşam geldim ki hala başında. okula bile gitmemiş. 24 saattir kesintisiz oynuyor. Zorla kaldırdık başından. Manyağıda manyak oluyor yani.

punisher_65

Profesör
Reaksiyon puanı
10
ben hastasıyım strateji oyunlarının. eşsiz savaş taktiklerimle herkesi halt edebilirim :D:D

bthnktn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
age of empires mükemmel bi oyundu hala oynayasım geliyo zamanına göre grafikleride güzeldi oynanabilirliğide =)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla strateji oyunlarını bende çok severim.Tabi bundaki en büyük paylardan biri gelişmiş silahların olması ve de bunları bize gösteren üst düzey grafikler medieval 2 total warı sırf grafikleri fazla olmasa da empire total wardan kötü, tüfekler falan yok diye oynamayı düşünmüyorum.