"Stop Erdoğan"

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,547
İyi de adamların 40 yılda elde ettikleri mevkileri sen birkaç yılda nasıl sökebilirsin ki?!
Eğer 15 Temmuz kalkışmaları olmasaydı belki 30-40 yıl daha bu hainlerin tasallutundan kurtulamayacaktık. Benim güzel Allah'ım şaşırttı onları, bir anda büyük bir kibre kapıldılar ve Türk milletinin tarihten gelen firaseti ve basiretiyle bu habis ur'dan kurtulmuş olduk. En azından legal olarak varlıklarını sürdürme imkânından mahrum oldular.

İnsan psikolojisinden bu kadar iyi anlayan, devletin içine bu kadar sızmış olan Fetö, basit bir darbe girişimini tamamlayamadı mı yani? Tamamlayamadı değil, tamamlamadı. Neden tamamlamadığını biraz düşünmek lazım :)

Üstelik bu kadar kolay anlatıyorsunuz ama fetö milyonlarca kişinin hakkına girdi. Malum şahıs hiç ses çıkarmadı. Devlet sırlarını sızdırdı. Malum şahıs buna da sessiz kaldı.

Kanıtları toplayıp, açıklamak bu kadar zor olmasa gerek. Üstelik ülkenin minimum %30'u, adam ne dese inanıyor. Yapılan yolsuzlukları açıklamak yerine, ortak oldu.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
İnsan psikolojisinden bu kadar iyi anlayan, devletin içine bu kadar sızmış olan Fetö, basit bir darbe girişimini tamamlayamadı mı yani? Tamamlayamadı değil, tamamlamadı. Neden tamamlamadığını biraz düşünmek lazım :)

Üstelik bu kadar kolay anlatıyorsunuz ama fetö milyonlarca kişinin hakkına girdi. Malum şahıs hiç ses çıkarmadı. Devlet sırlarını sızdırdı. Malum şahıs buna da sessiz kaldı.

Kanıtları toplayıp, açıklamak bu kadar zor olmasa gerek. Üstelik ülkenin minimum %30'u, adam ne dese inanıyor. Yapılan yolsuzlukları açıklamak yerine, ortak oldu.

Aynen halkta sokağa boşuna çıktı zaten ... Darbe flanda yoktu hepsi tiyatroydu. Gerçekten çok alakasız konuşuyorsun :(

Burdan çıkaracağın ders nedir şimdi senin ?
Döndürüyon dolaştırıyon lafı HDP ve CHP iş birliği yapabilire mi getirecen.

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779
Kıymetli abicim, ben bu habis ruhlu pisliğin tam 30 yıl peşinden gittim maalesef!
Hatta bu siteye ilk üye olduğum bir iki yıl boyunca da onu savunduğum birçok mesajım olduğunu hatırlıyorum. Emin ol, belki binlerce kez Allahtan af diledim, istiğfar ettim, o geçen talihsiz yıllarım için. Bu lanet olası habis ruh o kadar büyük bir maharetle yetiştirilmiş ki bu geçen uzun yıllar boyunca binlerce, milyonlarca vatan evladı çok halis niyetle vaazlarında sürekli zırlayan, salya sümük insanların duygularını istismar eden bu pek mahir "artiz"i fark etmesi mümkün olamadı. Aynısını daha evvel ünlü İngiliz casus Lawrence Sultanahmet Camiinde uzun yıllar boyunca İmamlık yaparken de kimse fark edememişti.

Sevgili Kardeşim, size bir şey demem. Neticede bildiğim kadarı ile siz de benim gibi sıradan bir vatandaşsınız. Elinizin altında devlet imkanları yok, istihbarat yok. Ben ise sizin düştüğünüz hata ile (ki hepimiz insanoğluyuz hatamız da olabilir, günahımız da olabilir) sizi kınamam. Ama devleti idare etmek iddiasında olan kişi ve kişiler için ise devletin kurumlarından gelmiş uyarılar var ise ve bunlar dikkate alınmamış ise bunu vatandaş olarak eleştiririm.

Samanyolunda Ayna programı vardı. Belki denk gelip seyretmişsinizdir. Afrika'da ve pek çok ülkede bu hareketin okullarını vs gösteriyordu. Afrikalı çocuklar ellerinde Türk bayrakları son derece güzel Türkçe konuşuyorlardı vs. Sıradan bir vatandaşın belki bunlara bakarak hizmet !! hareketini o dönemlerde sempatik bulmuş olmasına kimse birşey diyemez. Ama iş devlet yönetimi olunca ve elinizde istihbarattan gelmiş raporlar vs olunca durum değişiyor.

Bir dönem Fetullah'a Feto dedi diye dava açan cumhuriyet savcı !! ları vardı. Tabii ki bu herifin adamları idi. Çok uzatmayayım siz veya ben kanabiliriz ama devleti yönetme iddiasında olanların bu lüksü olamaz...

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,547
Aynen halkta sokağa boşuna çıktı zaten ... Darbe flanda yoktu hepsi tiyatroydu. Gerçekten çok alakasız konuşuyorsun :(

Burdan çıkaracağın ders nedir şimdi senin ?
Döndürüyon dolaştırıyon lafı HDP ve CHP iş birliği yapabilire mi getirecen.
Senin mantığına göre yapabilir. Ben kesinlikle karşıyım. Açık açık söylüyorum.

Halk sokağa çıktı. Hatta yüzlerce insan şehit oldu ama bu bir oyun olmadığı anlamına gelmez.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Senin mantığına göre yapabilir. Ben kesinlikle karşıyım. Açık açık söylüyorum.

Şuan yapıyorlar işte !!! Nasıl bir tepkin oldu.

Boşuna mı hergün Selahattin Demirtaş'a özgürlük diyolar Dünya kadınlar gününde HDP eş genel başkanınına tebrik mesajları atmak veya görewden alınan terör ile ilişkisi çıkan belediyeleri ziyaretler flan ney sanıyorsun...

Yakında göreceksin terör ile iltisaktan fezlekesi gelen HDP'lilere hayır oyu kim verece mecliste...

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,547
Şuan yapıyorlar işte !!! Nasıl bir tepkin oldu.

Boşuna mı hergün Selahattin Demirtaş'a özgürlük diyolar Dünya kadınlar gününde HDP eş genel başkanınına tebrik mesajları atmak veya görewden alınan terör ile ilişkisi çıkan belediyeleri ziyaretler flan ney sanıyorsun...

Yakında göreceksin terör ile iltisaktan fezlekesi gelen HDP'lilere hayır oyu kim verece mecliste...
Ya sanki ben gidip CHP'ye oy verdim.

Reaksiyon puanı
10,327
Bir dönem Fetullah'a Feto dedi diye dava açan cumhuriyet savcı !! ları vardı.
Biliyorlardı abicim, biliyorlardı inanki!
Lakin bilmeleri onları harekete geçirmeye yeterli bir karine değildi ki!
Değildi çünkü, senin de yukarıda bahsettiğin gibi savcısı, askeri, polisi, istihbaratı vs. devletin en önemli kurumları ellerindeydi. Keza iş dünyası, medyanın önemli bir kısmı ve en önemlisi de ABD'nin kahhar gücü arkalarındaydı. Zaten onların köpeyiğdi.

Ecevit, Demirel ve Özal bunları bilmiyor muydu? Eminim hepsi biliyordu. Ama hiçbirinin onlara laf edecek güçleri yoktu. Sadece rahmetli Erbakan hoca onlarla barışık değildi. Filhakika onlar da onu 28 Şubat darbesiyle devirdiler. O paşaların hepsi Fetö iblisinin adamlarıydı. O aşağılık iblis öyle bir tiyatro oynatmıştı ki emin ol dünya tarihinde bu kadar büyük bir oyun hiç oynanmadı. Bir taraftan müslümanlara kan kusturulurken diğer taraftan -güya- onlara karşı çıkıyor, tazıya kaç, tilkiye tut misali canından bıktırılan zavallı insanları kendi saflarına çekiyor, onların bütün destek ve sempatisine sahip oluyordu.

İblis demem boşuna değil, çünkü bu kadar üç kağıt, bu kadar mülevves oyunlar şeytanın bile aklına zor gelecek cinstendir.

Tayyip beyi birçok şekilde suçlayabilirsiniz ama "Ona göz yumdu" iddiası gerçekten çok büyük bir haksızlık olur.

Çay Perisi

Profesör
Reaksiyon puanı
929
Onlara karşı elimizde çok güçlü bir silah var...
download.jpg

Reaksiyon puanı
10,327
İnsan psikolojisinden bu kadar iyi anlayan, devletin içine bu kadar sızmış olan Fetö, basit bir darbe girişimini tamamlayamadı mı yani? Tamamlayamadı değil, tamamlamadı.
Ya kusura bakma da bu kadar saçma bir iddia ilk kez duyuyorum. Emin ol haberi olsaydı kahkahayı basmıştı Fetö. Sahi sen bu dediğine kendin inandın mı yani?! :D

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Valla benim içimden gelen ve aklımda düşündüğüm, fetö pisliklerinin bacaklarını kırıp durdurmak. Sonra yürüyemezler ve böyle boş işler yapamazlar. Durdurmayı göstermek lazım onlara. Harika gösteririm.

Reaksiyon puanı
10,327
Valla benim içimden gelen ve aklımda düşündüğüm, fetö pisliklerinin bacaklarını kırıp durdurmak. Sonra yürüyemezler ve böyle boş işler yapamazlar. Durdurmayı göstermek lazım onlara. Harika gösteririm.
Devletimiz artık onları tanıdı, tıpkı bir PKK gibi terör örgütü kategorisine aldı, kırmızı kitapta en büyük tehlike olarak tanımı yapıldı ya, onlar bir daha bu ülkede asla iflah olmazlar, olamazlar.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,547
Yalnız dikkatini çekerim, bu söylem hassaten Fetö intelijansiyası'nın söylemiydi. Kendini çok fazla belli etme istersen! :) Yedikleri haltı temizlemenin bahanesi olarak kullandılar çünkü... :)
Belli edecek bir şeyim yok, her şey ortada. Fetö'cu falanda değilim. İnternet ortamından da suç atmak çok kolay olmuş...

Koskoca TSK, halka mı yenildi? Uçaksavarlar, G3'ler, tanklar, F16'lar falan. Fetö'nün desteği olan ülke belli zaten. O adamlar en küçük planı, en ince ayrıntısına kadar yapar ama ne tesadüf ki, darbe konusunda başarısız olmuşlar.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
@|Ⓢєччαh|, Biliyorum. İnşallah hepsi cezasını en ağır şekilde öder ve bazıları da zaten hapiste. Ben sadece içimden geçenleri söylemek istedim. ?
O sözde darbe gibi bir şey bile yapamayan, yüzünden insanlar öldü ya da şehit oldu kahramanca.
Hepsi vatanını savunmak için yaptı. O darbe günü ben evde oturdum. Ne yalan söyleyeyim gitmedim diye biraz utanmadım da değil. Herkes ülkesi için, Türkiye için sokaklara çıkmıştı.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Devletimiz artık onları tanıdı, tıpkı bir PKK gibi terör örgütü kategorisine aldı, kırmızı kitapta en büyük tehlike olarak tanımı yapıldı ya, onlar bir daha bu ülkede asla iflah olmazlar, olamazlar.

Açıkçası benim o konuda şüphelerim var. Cezaevlerinde ki FETO'cuların çoğu itirafçı olmuyor ve halen devran dönecek diye bekliyorlar. Çünkü onları umutlandıran insanlar var halen ülkede :( Erdoğan nefreti üstünden FETO ile bile iş tutarlar yani.

Baksana darbe tiyatroydu diyen parti liderleri çıkıyor kontrollü darbe diyenler oluyor KHK'lıların hepsini geri devlete alacaz diyenler çıkıyor yok FETO'cular suçsuz diyenler çıkıyor. Firari fetocuları referans alıp haber yapan konuşan insanlar var ülkede...

Reaksiyon puanı
10,327
Belli edecek bir şeyim yok, her şey ortada. Fetö'cu falanda değilim. İnternet ortamından da suç atmak çok kolay olmuş...

Koskoca TSK, halka mı yenildi? Uçaksavarlar, G3'ler, tanklar, F16'lar falan. Fetö'nün desteği olan ülke belli zaten. O adamlar en küçük planı, en ince ayrıntısına kadar yapar ama ne tesadüf ki, darbe konusunda başarısız olmuşlar.
Peki Türk Ordusu'nun tamamı Fetö'nün yanında olduğunu mu iddia ediyorsun?
Sen sokağa çıkan kalabalıklar falan boşver.
Yahu Ordu'nun, Emniyet'in önemli bir kısmı da adeta istiklal savaşı verdi bu ülkede onlara karşı.
Ve tabii ki her zaman olduğu gibi müstevliler değil, "BİZ" kazandık!

Yüzde yüz vurulacağını, şehid düşeceğini bilerek onların generalini alnından mıhlayan Ömer HALİSDEMİR'lere niye bu kadar haksızlık ediyorsun? Ve tabii onun gibi binlerce vatan evladına?!

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,547
Peki Türk Ordusu'nun tamamı Fetö'nün yanında olduğunu mu iddia ediyorsun?
Sen sokağa çıkan kalabalıklar falan boşver.
Yahu Ordu'nun, Emniyet'in önemli bir kısmı da adeta istiklal savaşı verdi bu ülkede onlara karşı.
Ve tabii ki her zaman olduğu gibi müstevliler değil, "BİZ" kazandık!
Verilen mücadele halkımızın vatan sevgisini gösterir. Şehit olanların da toprağı bol olsun.

Dediğim gibi, verilen emir ile askerlerin yarısını kendilerine çekerlerdi. Askerler ne olduğunu bilmeden, darbeye ortak olmuş olurlardı. Adamlar zaten devletin her yerinde değil mi, tüm zayıf yanlarını biliyorlardı. Maalesef insan psikolojisinden çok iyi anlıyorlar. Çok kolay kendi taraflarına çekebilirlerdi.

İsteseler çok rahat öldürürlerdi Erdoğan'ı. Niye öldürmediler? Açıklama yapmalarına izin verdiler?

Ve darbeyi önceden bilmiyorlar mıydı? MİT, böyle büyük bir olayı nasıl öğrenemedi? Bizim ülkemizin istihbaratı bu kadar ilkel mi?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
İsteseler çok rahat öldürürlerdi Erdoğan'ı. Niye öldürmediler? Açıklama yapmalarına izin verdiler?

Zaten darbe girişiminin ana noktası orası. Erdoğan'ı o otelde gönderilen özel tim öldürse iş bitmişti. Darbe gecesi Erdoğan çıkıp açıklama yapana kadar bir tane kuvvet komutanı veya üst düzey asker çıkıpta darbenin karşısındayız diye açıklama yapmamıştı. Muhalefet zaten sus pustu yapmazdı.

Erdoğan açıklama yapınca Halk sokağa dökülmeye başlayınca bütün komutanlar canlı yayınlara bağlanıp bir devletin yanındayız demeye başladı.

Erdoğan öldürülse halkta sokağa çıkamazdı ve o darbe büyük ihtimal başarılı olurdu. Hatta darbeciler altın dolu bir Tırt ayarlamışlar Erdoğan'ı öldürebilseler o tıra koyup bakın paraları alıp kaçacaktı son anda öldürdük deyip halkıda yanına çekeceklerdi sabah...

Not: Açıklama yapmasına izin verince FETO'nun eline ne geçti ? İddian o kadar saçma ki.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,547
Zaten darbe girişiminin ana noktası orası. Erdoğan'ı o otelde gönderilen özel tim öldürse iş bitmişti. Darbe gecesi Erdoğan çıkıp açıklama yapana kadar bir tane kuvvet komutanı veya üst düzey asker çıkıpta darbenin karşısındayız diye açıklama yapmamıştı. Muhalefet zaten sus pustu yapmazdı.

Erdoğan açıklama yapınca Halk sokağa dökülmeye başlayınca bütün komutanlar canlı yayınlara bağlanıp bir devletin yanındayız demeye başladı.

Erdoğan öldürülse halkta sokağa çıkamazdı ve o darbe büyük ihtimal başarılı olurdu. Hatta darbeciler altın dolu bir Tırt ayarlamışlar Erdoğan'ı öldürebilseler o tıra koyup bakın paraları alıp kaçacaktı son anda öldürdük deyip halkıda yanına çekeceklerdi sabah...

Not: Açıklama yapmasına izin verince FETO'nun eline ne geçti ? İddian o kadar saçma ki.
Erdoğan'ı öldürmek işlerini kolaylaştırmaz mıydı? Böyle bir detayı unutmuş olamazlar herhalde?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Erdoğan'ı öldürmek işlerini kolaylaştırmaz mıydı? Böyle bir detayı unutmuş olamazlar herhalde?

Erdoğan'ın kaldığı otele özel tim gönderdiler ya dünyadan haberin yok senin. Orada çatışma çıktı Erdoğan'ın korumalarından ölenler oldu hatta.
Cumhurbaşkanı kısa bir süre önce çıkınca kurtuldu oradan.

Sen halen soruma cevap vermiyon. FETO neden darbe girişimi yaptı ve sonra bilerek kaybetti eline ne geçti bunu yapınca ?

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,547
Erdoğan'ın kaldığı otele özel tim gönderdiler ya dünyadan haberin yok senin. Orada çatışma çıktı Erdoğan'ın korumalarından ölenler oldu hatta.
Cumhurbaşkanı kısa bir süre önce çıkınca kurtuldu oradan.

Sen halen soruma cevap vermiyon. FETO neden darbe girişimi yaptı ve sonra bilerek kaybetti eline ne geçti bunu yapınca ?
Uçağını süren FETÖ'cü diyorum, TİM gönderdiler diyorsun.

Ellerine ne geçti söyleyeyim. Ülkeyi eline geçirmiş bir diktatör ve diktatörüne çok daha fazla bağlanan bir halk geçti. (Kesinlikle cumhurbaşkanımızdan bahsedilmemektedir. Cumhurbaşkanımıza sevgilerle :) ) Ben Uganda Cumhuriyetinden bahsediyorum burada.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Uçağını süren FETÖ'cü diyorum, TİM gönderdiler diyorsun.

Ellerine ne geçti söyleyeyim. Ülkeyi eline geçirmiş bir diktatör ve diktatörüne çok daha fazla bağlanan bir halk geçti. (Kesinlikle cumhurbaşkanımızdan bahsedilmemektedir. Cumhurbaşkanımıza sevgilerle :) ) Ben Uganda Cumhuriyetinden bahsediyorum burada.

Mantığa gel hele ya :D

Madem dikltatörüne daha bağlı bir halk oldu nasıl olduda 2019 da 4-5 tane en önemli büyük şehir kaybedildi ?

Ülkede ki muhalefeti görmüyon galiba bu SIĞ söylemler ve Mantık ile konuşan muhalefet varken 19 yıldır iktidarda olmak zor olmasa gerek...

Erdoğan 2015 te tek başına 49.5 oy almışken darbe sonrası referandumda MHP ile birlikte yüzde 52 lerde oy aldı. Nasıl bir iştir bu MHP tek başına yüzde 12-13 iken zaten diktatörüne daha bağlı bir halk oluşmuş.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,547
Mantığa gel hele ya :D

Madem dikltatörüne daha bağlı bir halk oldu nasıl olduda 2019 da 4-5 tane en önemli büyük şehir kaybedildi ?

Ülkede ki muhalefeti görmüyon galiba bu SIĞ söylemler ve Mantık ile konuşan muhalefet varken 19 yıldır iktidarda olmak zor olmasa gerek...
Hangi diktatör %100 desteklenmiş? Ve Uganda cumhurbaşkanının yetkilerini bilmiyorsun galiba? Adam belediyeyi falan aşmış artık.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Uganda'nın anayasası değişmemiş miydi? 2017'de referandum yapmışlardı diye hatırlıyorum?

Hee FETO sırf bunun için mi darbe yaptı ? AKP zaten yüzde 30-35 oyla bile iktidar olabilirken yüzde 50+1 e sisteme getirdi laa git yat artık iyice saçmalamaya başladın :D

Kendin söylüyon referandum ypaılmış ve kabul edilmiş. 2023 tede tekrar seçim var başkası cumhurbaşkanı olur başka bir referandum getirir halkın önüne getirebiliyorsa ve kabul edilirse sistem gene değişir zor şeyler mi bunlar ? Bu kadar HAYAL DÜLYASINDA YAŞAMAYA NE GEREK VAR...

Cumhurbaşkanı zaten yüzde 35-40 oyla bile iktidar olabilirken işi gücü yok darbe yapıp ülkeyi dara sokacak yüzlerce insan ölecek binlercesi ülkeden kaçacak hapislere düşecek ne işin Başkanlık sistemine geçmek için EFSANE BİR BAKIŞ AÇISI...

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,547
Hee FETO sırf bunun için mi darbe yaptı ? AKP zaten yüzde 30-35 oyla bile iktidar olabilirken yüzde 50+1 e sisteme getirdi laa git yat artık iyice saçmalamaya başladın :D

Kendin söylüyon referandum ypaılmış ve kabul edilmiş. 2023 tede tekrar seçim var başkası cumhurbaşkanı olur başka bir referandum getirir halkın önüne getirebiliyorsa ve kabul edilirse sistem gene değişir zor şeyler mi bunlar ? Bu kadar HAYAL DÜLYASINDA YAŞAMAYA NE GEREK VAR...

Cumhurbaşkanı zaten yüzde 35-40 oyla bile iktidar olabilirken işi gücü yok darbe yapıp ülkeyi dara sokacak yüzlerce insan ölecek binlercesi ülkeden kaçacak hapislere düşecek ne işin Başkanlık sistemine geçmek için EFSANE BİR BAKIŞ AÇISI...
İktidar zaten her türlü oluyorlar. Olay o değil. Uganda cumhurbaşkanının yetkileri aşırı biçimde arttı.

Yapılmış ve kabul edilmiş tabii ki. Uganda'da olan darbe girişiminden sonra cumhurbaşkanına bağlılık arttı. İnsanlar daha fazla güvendi. Sonra Uganda cumhurbaşkanı referanduma gitti. Halk güvendiği için kabul etti. Hayal dünyasında yaşamakla alakası yok.

Tartışmasını bilmeyen bir insana laf anlatmanın mantığı yok. Karşısında ki insanı aşağılamadan konuşamayan birine laf anlatmanın hiç mantığı yok. Git sen yat. Daha da yanıt vermeyeceğim.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Yapılmış ve kabul edilmiş tabii ki. Uganda'da olan darbe girişiminden sonra cumhurbaşkanına bağlılık arttı. İnsanlar daha fazla güvendi. Sonra Uganda cumhurbaşkanı referanduma gitti. Halk güvendiği için kabul etti. Hayal dünyasında yaşamakla alakası yok.

Son 19 yılda kaç tane genel seçim kaç tane yerel seçim kaçtanede referandum oldu :D Zaten hepsini gene AKP kazanıyordu sen hatırlamıyon galiba ?

2007 dede Cumhurbaşkanının halk seçsin diye referandum yapıldı onuda kazandılar. Anayasal değişiklikler için yaptılar kazanıldı flan Sen gerçekten bu ülkede yaşamıyon veya yaşın çok ufak olayları bilmiyon...

Darbe sonrası Erdoğan'ın oyu bile düştü sen gerçekten saçmalıyorsun. MHP ile birlikte yüzde 52 aldılar diyorum. 2015 te yüzde 49.5 almıştı tek başına :D Yapma şöyle... 2018 yılındada tek başına yüzde 42 aldı AKP.

Reaksiyon puanı
10,327
Sevgili Özkan boşver...
Arkadaşın derdi, Kemal amcamın dediği gibi illa "Kontrollü darbe!"
Adam "hoca"sını aklayacak ya, sen ne dersen de farketmiyor.
İranlıların meşhur "Takiyye"si bunlarda itikat haline gelmiş.
İşin aslını onlar da pek ala biliyorlar ya, işlerine gelmiyor.

Son sözüm şudur; Fetö bir Amerikan köpeğidir, bu millet onu ebedi olarak kendi cehennemine postalamıştır. Bir daha bu ülkede onların gölgesi dahi barınamayacak, tarihin kapkara dehlizlerine mahküm edilecektir.

Bu ülke onlardan da, onların tortularından da, uzun yıllar boyu koruyup kolladıkları PKK'dan da sonsuza kadar kurtulacaktır...

Tez zamanda inşaallah!