Stock android mi yoksa üretici modifiyesi mi?

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Stock android mi? Yoksa Samsung, Huawei, xioami gibi üreticilerin arayüzü mü daha iyi ?

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906
Kişisel bir tercih olduğunu düşünüyorum. Stock android biraz daha akıcı olsa da üreticilerin arayüzünde telefonu daha kullanışlı yapan fonksiyonlar bulunuyor.

Bu arada Android One cihazların devri kapanmaya yakın, Pixel serisi dışında model kalmayacak bu gidişle.

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Kişisel bir tercih olduğunu düşünüyorum. Stock android biraz daha akıcı olsa da üreticilerin arayüzünde telefonu daha kullanışlı yapan fonksiyonlar bulunuyor.

Bu arada Android One cihazların devri kapanmaya yakın, Pixel serisi dışında model kalmayacak bu gidişle.
Bende Samsung arayüz kullandım hep arkadaşımda android one var çok kötü bir arayüz her yerde google google diye bağırıyor telefon en basitinden uyugulamaları kapatmak iste aşağıda hemen google arama çıkıyor

Enes HCKYL

Doçent
Reaksiyon puanı
222
xiaomi redmi 4a cihazımda miuı dan stabil lineageos a geçtim çünkü cihazım eski ve giriş seviye olduğu için miuı da aşırı zorlanıyordu ve xiaomi update göndermeyi kesmişti bende buna çözüm olarak lineage os 17.1 (android 10) sürümüne geçiş yaptım aşırı memnunum cihazımda ciddi derecede performan artışı oldu ama yinede miuı ın bazı özelliklerini özlüyorum

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Diğer firma arayüzleri daha fazla özelliğe sahip olabiliyor bu konuda avantajlılar. Stock android de performans konusunda daha avantajlı kişiden kişiye değişiyor yani. Ben şahsen stock android tercih ederdim.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Favorim Stock ama diğer üreticilerden en beğendiğim be kullandığım One UI. Diğerleri gibi iOS'i örnek almıyor kendine has.