SDN Steve Jobs’ın kızından beklenmedik iPhone 14 açıklaması!

SDNRobot

shiftdelete.net
Müdavim
SDN
Reaksiyon puanı
641
steve-jobsin-kizi-iphone-14-ile-dalga-gecti-2.jpg

Bu içerik ilk olarak Steve Jobs’ın kızından beklenmedik iPhone 14 açıklaması! adresinde yayınlandı Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
İlk başta gömmüştü 14 ü?
Söylesin kaç para için söylüyor bu sözleri yazık biz böyle bilmezdik Eveyi, oldu olacak 15 çıkınca iphone 15 herkesin alabileceği telefonlar değilde der şimdi Eve :(

Şaka bir yana 14 düzüyle prosuyla çok güzel telefon düzün işlemcisini geçtim sadece dinamik ada olsaydı süper olurdu lakin Eve hanımın abarttığı kadarda değil?
Tek sıkıntı alım gücümüz yerlerde :(

mychar276

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,221
Ben değerli ve tarihe parmak basmış insanların öldükten sonra kızları, çocukları, kuzenleri nin yaptığı saçma açıklamaların gündem olmasında çok sıkıldım. Saçma buluyorum bu trend kaybolacak silinecek ama 10-20 yıl sonra mı göreceğiz.

Siyasetçilerde de aynısı. Değerli bir siyasetçi ölüyor, oğlu parti kuruyor. Liyakat mi? değil. İsim miras olarak kullanılıyor. Doğru bulmuyorum.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Ben değerli ve tarihe parmak basmış insanların öldükten sonra kızları, çocukları, kuzenleri nin yaptığı saçma açıklamaların gündem olmasında çok sıkıldım. Saçma buluyorum bu trend kaybolacak silinecek ama 10-20 yıl sonra mı göreceğiz.

Siyasetçilerde de aynısı. Değerli bir siyasetçi ölüyor, oğlu parti kuruyor. Liyakat mi? değil. İsim miras olarak kullanılıyor. Doğru bulmuyorum.
Demek ki Atamın çocuk yapmamasının sebeplerinden biride bu. Yoksa istemez miydi sıradan hayat yaşasın çocuğu olsun akşam eve gelince onla oynasın ?