Stereo Mix Yok ?

DiaMorfin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımda Stereo Mix seçeneğim yok. Ne yapabilirim?

ambient

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
windows 7 kullanıyorsan telif hakları nedeni ile bu özelligi kısıtlamışlar realtek firmasının win 7 için driveri var onu yükle menüde sag tıklayıp devre dışı bırakılmış aygıtları göster secenegi var onu işaretlemelisin...

DiaMorfin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows 7 kullanıyorsan telif hakları nedeni ile bu özelligi kısıtlamışlar realtek firmasının win 7 için driveri var onu yükle menüde sag tıklayıp devre dışı bırakılmış aygıtları göster secenegi var onu işaretlemelisin...

Nerden yükleyebilirim peki, bilgisayara herhangi bir zararı olur mu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Linke tıkla sonrasında "I accept to the above." kutucuğunu onayla ve "next" butonuna tıkla. Bir sayfa açılacak. Sonrasında bilgisayarının özelliklerine göre (64 bit ise 64 bit, 32 bit ise 32 bit, windows 7 ise windows 7 vb.) belirle. Belirledikten sonra tablonun en sağındaki download bölümündeki istediğin linki kullanabilirsin. İngiltere daha yakın olduğu için ingiltereyi tercih ederim.

Ayrıca paylaşım için teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba benim sony vaio Windows 8 kurulu notebook da stereo mix ayarları yok nasıl ekleyebilirim Devre Dışı Bırakılmış aygıtları göster diyorum ama hiç biri çıkmıyor yardımlarınız bekliyorum teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam,bilgisayar dell marka ve realtek programini kabul etmiyor nasil yapabilirim bu stereo mix olayini.w7 kullaniyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı dert te bende dell vostro 1015 kullanıyorum store mıx yok ındırdıgım drıverlerı kabul etmıyor yardımcı olursanız sevınırım nereden ındırebılırım sorunu nasıl cozebılırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ArkadasLar w7 KuLLnıyrm RealtekyukLu Olduqu haLde Stereo goruLmuyo ve ne yaptıySam ßı turLu ßeceremedım ne yapmam qerekıyo yardımcı olurmsunz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bende xp programı kullanıyorum streo karıstırıcı ındırmek ıstıyorum ama olmuyor neden

O

OkanTR

SDN Okuru
Arkadaşlar 32 bit ise 32 bite tıklayın 64 bit ise 64 bite tıklayın. fakat mousenin orta tuşuyla tıklayın bende deneyerek buldum. Global yazan yere mouse nin orta tuşuyla tıklayın öyle indirir :D