Stephan King - Sadist Romanı Hakkında

MetinAtgl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim kitabı almayı düşünüyorum ama aklıma bir soru takıldı.D&R'da kitap baskı yılı olarak 2003 gözüküyor,kitapyurdu'nda ise 2007.Aralarında bir fark var mıdır ? Ve hangisini almamı önerirsiniz ?

MetinAtgl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kitap baskısında yada çevirilerde.Bilmediğim için sormuştum.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
2007 olamaz 2003 olmalı o kitap okuduğum bir kitaptır kapağında engelli sandalyesi olan kitaptı sanırım çok oldu okuyalı

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Gençlik yıllarımda Stephen King ve Dean R. Kontz hastasıydım. Yurtta geceleri okur uyuyamazdım korkudan :)

Hala yeni kitapları çıkıyor demek bu üstatların :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Şimdi, bu bir eser. Baskı tükendikçe yenileri basılır. Bunu da genelde hakları alan aynı yayın evi yapar. Her baskıda yayın evi kapağını değiştirebilir fakat içeriği değiştiremez. Ha basım hakkını başka bir yayın evi satın alır, o zaman belki yayın evi yeniden çeviri yaptırıp öyle yayınlar. Bu nadir görülen bir durumdur. Ha bu kitap için böyle bir şey söz konusu diyelim. Çeviri farkı hikayeyi etkilemez. Sonuçta biri "al mendil" der, diğeri "kırmızı mendil". Çevirmenlerin hangisinin üslubu daha iyidir diye sorarsan da bunu bilemeyiz. Sonuçta bir kitabın her baskısını yeniden okuyan var mıdır acaba?
Dediğim gibi bu bir eser, yazılmış bir kitap; basım yılına bakarak aralarında bir fark aramak bana mantıksız geldi.

syktv

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yayınevi aynıysa ucuzunu al :D

MetinAtgl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Peki , cevaplarınız için teşekkürler.