SteelSeries'ten efsane mouse pad!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
SteelSeries'ten efsane mouse pad!

SterelSeries QcK Prism, çift yüzeyli kullanımı ve 12 bölgeli RGB aydınlatmasıyla göz kamaştırıyor. İşte, oyuncuların rüyalarına girecek mouse pad hakkındaki detaylar.

SteelSeries QcK Prism mouse pad’i beğendiniz mi?

Son düzenleme:

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
Razer Firefly Mousepad (22.0161) Fiyatı - Taksit Seçenekleri

* Razer Firefly'a rakip olarak çıkarılmış bir mouse pad olmuş. Bana soracak olursanız Razer Firefly daha güzel çünkü entegre olduğu için çıkarılabilir bir padi yok. Ayrıca Razer'da ledler aşağıya doğru bu mouse pad'de yukarıya doğru olduğu için gözümü alır benim aşağıya doğru olmasından yanayım ışıkların. Tabi ki bir mouse pad'a bu kadar para verilir mi sorusu var ama piyasada bu mouse pad dışında aydınlatmalı bir oyuncu mouse pad'i yok bildiğim kadarıyla. Yanlışsam düzeltin dostlar :)

Razer Firefly - Hard Gaming Mouse Mat

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
steelseries-qck-prism-02.jpg

muse pap bir tane daha koyunca mouse pad böreği oluyor...

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
O kenarlar eğer sıfır değilse rahatsız eder yaa.

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Gereksiz...
Çin'den uygun fiyata kocaman mousepad aldım 2 yıldır kullanıyorum, Allah razı olsun adamlardan ilk aldığım günkü gibi kumaşı.
Pahalı olanı almıştım daha önce kumaşının dikişleri 6 aya sökülmüştü, fiyatına kanmayın.
Bir de sürücü falan yapmışlar, ayıptır sorması o sürücü kenara takılan süs LED'lerinin ışık rengini değiştirmek dışında en ufak işlevi var mıdır, varsa da yalandır.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Gereksiz...
Çin'den uygun fiyata kocaman mousepad aldım 2 yıldır kullanıyorum, Allah razı olsun adamlardan ilk aldığım günkü gibi kumaşı.
Pahalı olanı almıştım daha önce kumaşının dikişleri 6 aya sökülmüştü, fiyatına kanmayın.
Bir de sürücü falan yapmışlar, ayıptır sorması o sürücü kenara takılan süs LED'lerinin ışık rengini değiştirmek dışında en ufak işlevi var mıdır, varsa da yalandır.
sadece masa lambası olur usb bunun için...

Aykut Ozder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Razer Firefly Mousepad (22.0161) Fiyatı - Taksit Seçenekleri

* Razer Firefly'a rakip olarak çıkarılmış bir mouse pad olmuş. Bana soracak olursanız Razer Firefly daha güzel çünkü entegre olduğu için çıkarılabilir bir padi yok. Ayrıca Razer'da ledler aşağıya doğru bu mouse pad'de yukarıya doğru olduğu için gözümü alır benim aşağıya doğru olmasından yanayım ışıkların. Tabi ki bir mouse pad'a bu kadar para verilir mi sorusu var ama piyasada bu mouse pad dışında aydınlatmalı bir oyuncu mouse pad'i yok bildiğim kadarıyla. Yanlışsam düzeltin dostlar :)

Razer Firefly - Hard Gaming Mouse Mat
Düzelteyim hemen, aslında mm800 yani razer in büyük rakibi corsairin mouse padine cevap olarak geldi bölge seçme özelliği falan.