SteelSeries Rival 110 Takılma Sorunu

unplugged

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Merhaba,
SteelSeries'in Rival 110 adlı mouse'ını kullanıyorum. Kullanalı yaklaşık 1 sene oldu ve 1 senelik sürecin ortalarında mouse, oyun oynarken veya bilgisayardaki gündelik işlerimi yaparken arada bir, saliselik donmalar oluyordu ve bu donmalar gittikçe arttı. Bugün yine oyun oynarken daha fazla takıldığını ve bu durumun artık oynayışımı kötü etkilediğini fark ettim. İnternette yaklaşık 1 haftadır bu sorunla ilgili araştırma yapıyorum ve hala daha bulamadım. Aranızda bu sorunu çözebilecek kişiler olduğunu umuyorum.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Aygıt yöneticisine girin. Ardından hem fare özelliklerinden hemde farenin bağlı olduğu USB deneteleyicileri kısmında özelliklerinden "Güç kazancı ile ilgili olan tikleri kaldırıp dener misiniz

unplugged

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Aygıt yöneticisine girin. Ardından hem fare özelliklerinden hemde farenin bağlı olduğu USB deneteleyicileri kısmında özelliklerinden "Güç kazancı ile ilgili olan tikleri kaldırıp dener misiniz
Bulamadım

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Mause'un donanımda sorun olabilir başka bir mause takıp denedinizmi..

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Sensöründe veya kablosunda bir problem olabilir.

unplugged

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Mousepad kullanmadan masanın üzerinde hareket ettirdiğimde herhangi problem olmuyor ama, mousepad üzerinde hareket ettirdiğimde yine aynı sorun oluyor. Mousepad'imin modeli SteelSeries QcK+ SK Gaming

paimei

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Takılma sorununu çözebilen oldu mu yeni aldım daha mouseu aynı problemi yaşıyorum

unplugged

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Mousepadden kaynaklıymış benimki