Steamın ayırdığı bölümü silmek.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan leffe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

leffe

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Arkadaşlar merhaba, kısaca konuyu anlatıyorum.

Bildiğiniz üzere steam üzerinden CS:GO indirmeye çalıştığınızda belleğinizden 24GB'yi kendisine ayırıyor. CS:GO'yu indirdim, oynadım da. Bu gece oyuna girmeye çalıştığımda oyun yüklü olarak görünmüyordu, tekrar yükleyip hızlıca iptal düğmesine bastım ama harddiskimden tekrar 24GB aldı. Bu 24GB'lik dosya nerede, bunu nasıl bulup silebilirim?

Yardımcı olur musunuz?

durmayann

Profesör
Reaksiyon puanı
3,301
Arkadaşlar merhaba, kısaca konuyu anlatıyorum.

Bildiğiniz üzere steam üzerinden CS:GO indirmeye çalıştığınızda belleğinizden 24GB'yi kendisine ayırıyor. CS:GO'yu indirdim, oynadım da. Bu gece oyuna girmeye çalıştığımda oyun yüklü olarak görünmüyordu, tekrar yükleyip hızlıca iptal düğmesine bastım ama harddiskimden tekrar 24GB aldı. Bu 24GB'lik dosya nerede, bunu nasıl bulup silebilirim?

Yardımcı olur musunuz?
Oyunlar burda olur. program files>steamapps>common>Counter Strike Global Offensive.

leffe

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Evet onu biliyorum ama ne yazık ki orada ilk başta yüklediğim CS:GO'nun dosyası duruyor onun dışında anormal bir şey yok.

durmayann

Profesör
Reaksiyon puanı
3,301
Evet onu biliyorum ama ne yazık ki orada ilk başta yüklediğim CS:GO'nun dosyası duruyor onun dışında anormal bir şey yok.
Silip yükleyebilirsiniz.Sizin oyun yüklü hatasını hiç yaşamadım :(

leffe

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Silip yükleyebilirsiniz.Sizin oyun yüklü hatasını hiç yaşamadım :(
bu biraz zaman alacak ama denemekte fayda var. Konu biraz daha açık kalsın çözebilen birisi çıkarsa iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamamdır sorunu çözdüm, aynı şeyi yaşayan herhangi birisi olursa diye anlatıyorum.

Çalıştıra bastığınızda "%temp% bölümüne gelin. Steam kurulu olan oyunu tekrar yüklemeye çalıştığınızda dosyaları oraya gönderecek. Oradan dosyaları ayıklayarak temizleyebilirsiniz.

Son düzenleme: