Steam'e farklı ülkelerden giriş denemesi

zeitgeistt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birkaç haftadır aralıklı olarak Steam hesabıma giriş yapılıyor, fakat mailime sanırım erişemiyorlar o yüzden hala çalamadılar hesabımı :D Her seferinde farklı ülkelerden giriş yapılıyor. Mail geliyor, aşağıda resmi paylaştım. Maili adresimi ve şifremi doğru giriyor. Fakat gönderilen kodu girmediği için yarıda kalıyor işi. Telefon korumam aktif durumda. Şifremi telefonumdan değiştirdim ve bilgisayardan giriş yapmadım steam'e( bilgisayarımda keylogger olma ihtimaline karşı) buna rağmen bugün yine giriş yapıldı. Ne yapmam gerekiyor? Yardım lütfen. :pensive:
asdsad.png

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,257
Birkaç haftadır aralıklı olarak Steam hesabıma giriş yapılıyor, fakat mailime sanırım erişemiyorlar o yüzden hala çalamadılar hesabımı :D Her seferinde farklı ülkelerden giriş yapılıyor. Mail geliyor, aşağıda resmi paylaştım. Maili adresimi ve şifremi doğru giriyor. Fakat gönderilen kodu girmediği için yarıda kalıyor işi. Telefon korumam aktif durumda. Şifremi telefonumdan değiştirdim ve bilgisayardan giriş yapmadım steam'e( bilgisayarımda keylogger olma ihtimaline karşı) buna rağmen bugün yine giriş yapıldı. Ne yapmam gerekiyor? Yardım lütfen. :pensive:
Ekli dosyayı görüntüle 133397
Geforce now kullanıyormusunuz

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,257

zeitgeistt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hm acaba siz girmeye çalışırken mi gekiyor diye düşündüm de o zaman çalmaya çalışıyorlardır yakın zamanda sitelere steam hesabınızla girdiniz mi
Sanırım bağlamadım, biraz önce tüm açık oturumları kapat dedim. Önceden yapmamıştım sanırım bunu. API bilmem nesine baktım orda da bağlı hesap gözükmüyor. Anlam veremedim :S

zeitgeistt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme: Dün tüm açık oturumları kapattım, telefon üzerinden şifremi değiştirdim, bilgisayardan giriş yapmadım (Sadece telefonda açık steam'im). Bugün mail gelmiş bu sefer Tayland'dan giriş denemesi olmuş. Yine şifre ve mail doğru girilmiş ama guard code'a erişemediği için açamamış :sweat:

404 Not Found

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,852
Steam Guard'ı telefona çek bence,daha güvenli olur.
Email'ini de değiştir.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,217
Güncelleme: Dün tüm açık oturumları kapattım, telefon üzerinden şifremi değiştirdim, bilgisayardan giriş yapmadım (Sadece telefonda açık steam'im). Bugün mail gelmiş bu sefer Tayland'dan giriş denemesi olmuş. Yine şifre ve mail doğru girilmiş ama guard code'a erişemediği için açamamış :sweat:
Telefonunuza virüs girmiş olabilir.

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628
mail şifreni değiştir google hesabının güvenlik bölümünden oturum açılmış cihazlara bak sonra 2 adımlı doğrulama etkinleştir .

zeitgeistt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şifremi değiştirdim her seferinde tekrar giriş denemesi oluyor. Gönderen bilgilerini aşağıya ekledim. Bir de farklı bir telefondan şifre değiştireyim o zaman :S Steam Guard'ım etkin o kurtarıyor her seferinde beni. Ama giriş denemesi yaptıklarında mailime de nedense kod gidiyor. Normalde ben kodumu telefondan alıyorum.s
Mesaj otomatik birleştirildi:

mail şifreme erişimleri yok zaten, olsa steam'imi ele geçirmişlerdi çoktan. Steam kodu mailime gelip duruyor çünkü. Ama değiştirdim bu olaylar başladığında. Oturum açılmış cihazlar telefonum ve bu bilgisayarım gözüküyor sadece. 2 adımlı doğrulama da açık mailimde.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    20.4 KB · Görüntüleme: 132
Son düzenleme: