Steam'den witcher 3 yükledim oyunu açıyorum başlatılmaya hazırlanıyor yazısı çıkıyor ama geri kapanıyor ama başka oyunlarda olmuyor. Oyunu silip tekrar yükledim yine değişen bir şey olmadı dosya bütünlüğünü de sağladım bu işi nasıl halledebilirim?
Knk o zaman steami sil bir daha yüklesistemimle ilgili değil dana önce indirmiştim açılmıştı @NuLdERGAMER, @MustiRG07,
winows sürümün güncel mi?Güncel olmadıığı zaman bazı uygulamalar açılmıyor.sistemimle ilgili değil dana önce indirmiştim açılmıştı @NuLdERGAMER, @MustiRG07,
steami silersem steamden indirdiğim oyunlar silinir miKnk o zaman steami sil bir daha yükle
evet daha yeni kurdum format atmıştım orjinal windowswinows sürümün güncel mi?Güncel olmadıığı zaman bazı uygulamalar açılmıyor.
Evet silinir bir daha indirmek zorunda kalırsınsteami silersem steamden indirdiğim oyunlar silinir mi
peki sorun kesinlikle çözülür mü bunu yaparsamEvet silinir bir daha indirmek zorunda kalırsın
Bilemiyorum ama silip tekrar yüklemek her zaman işe yaramıştırpeki sorun kesinlikle çözülür mü bunu yaparsam
doğruladım ztn bir şey olmadıdriverler güncelmi? oyun dosyalarını doğrula
driverleri güncelle bi hata mesajı veriyormu?doğruladım ztn bir şey olmadı
Gerekli driverları yükleyin.Steam'den witcher 3 yükledim oyunu açıyorum başlatılmaya hazırlanıyor yazısı çıkıyor ama geri kapanıyor ama başka oyunlarda olmuyor. Oyunu silip tekrar yükledim yine değişen bir şey olmadı dosya bütünlüğünü de sağladım bu işi nasıl halledebilirim?
he ben yanlış anladım karıştırmışım oyun dosyalarını diyorsun zannettim driverları nerden kontrol edebilirimdriverleri güncelle bi hata mesajı veriyormu?
tamam teşekkürler
indire bastığımda karşıma farklı seçenekler çıkıyor x64 x86 hangisini kurmam gerekiyor
alttaki linklerde virsual ları indir olmazsa ekran kartın hangi markaysa örn nvidia googleye nvidia driver indir yaz Sürücüleri Yükle | NVIDIA bu siteye gir ekran kartı modelini seç yüklehe ben yanlış anladım karıştırmışım oyun dosyalarını diyorsun zannettim driverları nerden kontrol edebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam teşekkürler
ekran kartı sürücüleri kurulualttaki linklerde virsual ları indir olmazsa ekran kartın hangi markaysa örn nvidia googleye nvidia driver indir yaz Sürücüleri Yükle | NVIDIA bu siteye gir ekran kartı modelini seç yükle
o zaman virsual ları indir çözülür büyük ihtimalleekran kartı sürücüleri kurulu