Steamdeki Sorun

Yunus Emre Duman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar benim pc bütün gün inanılmaz yavaştı yani anlam veremediğim kadar yavaştı sonra bir an fare kasmaya başladı sonra mavi ekran verdi sonra yeniden başlattım pc yi bir baktım steamin dosyalarının hepsi masaüstümde onlarca dosya var sildim onları yeniden başlattım pc yi yine aynı sorun steami sileyim dedim sile bastım sonra steamdeki bütün oyunlarımı sildi harddisk kullanımında bir sıkıntı var yüzde 7 den yüzde 60 sonra yüzde 0 ardından yüzde 0 oluyor böyle sebepsiz artışlar düşüşler oluyor ama kafamdaki soru işareti şu origindeki oyunlarım fifa 20 minecraftta falan sıkıntı yok fifa 20 tertemiz oynanıyo bu sorun steamde gerçekleşti ama canımı çok sıktı bu olay hele ki harddisk kulanımını görünce daha da korktum ama anlamadığım nokta originde falan sorun yok steami sildim pc yine eskisi gibi hızlı harddisk haricinde bir sorun yok ama korkuyorum lütfen bilgi paylaşımı yapayım kafam çok karışık şuan.

Yunus Emre Duman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bakmadım crack minecraft indirdiydim shiginima launcher diye ondanmış format atılacak

Yunus Emre Duman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Pc me ilk kez crackli oyun yükledim şansa bak ya ondan da virüs bulaştı