Steamdan oyun silemiyorum

black-hawk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar steamdan oyun silemiyorum sağ tık yapıp sil dedim ama hala bilgisayarda dosyası bulunmakta ve yer işgal etmekte nasıl oyunu silcez yardımlarınızı bekliyorum ...

HxVxV8r.png

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Steamden sil dedikten sonra artık klasörleri kendin silebilirsin.

black-hawk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Peki kendisi niye silmiyo çok kötü bir durum bunu niye yapmamışlar illa uğraşıp bulup silcez bence bunu düzeltmeleri lazım.Çok teşekürler yardımınız için ...

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Peki kendisi niye silmiyo çok kötü bir durum bunu niye yapmamışlar illa uğraşıp bulup indircez bence bunu düzeltmeleri lazım.Çok teşekürler yardımınız için ...

Steam çalışır haldeyken silemezsin zaten programı tamamen kapatıp silmeyi dene olmuyorsa görev yöneticisinden sonlandır.

sithicus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
delete local files yazar sağ tıklayıp öyle sil türkçesini bilmiyorum

sithicus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sorunun çözüldüğüne sevindim. oyun pc sinde performanslı az kapasiteli hard disk var o yüzden böyle şeyler çok lazım oluyor :)

black-hawk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekürler herkese sorunun çözümü [MENTION=64474]rozabay[/MENTION] ın dediği gibi olucak steamdeyken oyun kütüphanesindeki oyuna sağ tık yapıp oyunu oyunu sil dedikten sonra resimde gözüken klasöre gelip shift+delete yaparak tamamen kaldırabilirsiniz ve hardiskinizde yer açılmış olur ...