Steamdan oyun alacağım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FthPls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar cs go indirime girmis alcaktim zaten baktim imdirimde hemen aliyim dedim ama kart yok bende nasil alabilirim ? Yardimlarinizi bekliyorum aksama bitiyo galiba indirim

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
@fthpls

Yaş sınırı yok.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yükleme yapan yerler verdigim linkte aciklanmis. D&R yükleme yapiyor mu bilmiyorum.. emin degilim acikcasi :)

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tamam saol peki ne kadara çıkartılıyo bu kart biliyomusunuz
[MENTION=312196]edox[/MENTION]

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
tamam saol peki ne kadara çıkartılıyo bu kart biliyomusunuz
@edox

Siteden edindigim bilgiye göre: 5 TL kart ücreti, en az 25 TL zorunlu yükleme ve 1 TL aylik kart vergisi varmis.

Karti kullanan arkadaslar daha iyi bilir.

Kart satis ücreti 5 TL’dir.Ininal Kart’in yillik hizmet bedeli bulunmamaktadir. Kartınızi aldiktan sonra ininal.com üzerinden Kartınızi aktif etmeniz gerekmektedir. Ininal Kartınız’in kullanimin’da aylik 1TL kullanim ücreti bakiyeniz’den düsülür. Kartınızda bakiye olmamasi durumunda herhangi bir bakiye düsüsü gerçeklesmez.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Siteden edindigim bilgiye göre: 5 TL kart ücreti, en az 25 TL zorunlu yükleme ve 1 TL aylik kart vergisi varmis.

Karti kullanan arkadaslar daha iyi bilir.

Kart satis ücreti 5 TL’dir.Ininal Kart’in yillik hizmet bedeli bulunmamaktadir. Kartınızi aldiktan sonra ininal.com üzerinden Kartınızi aktif etmeniz gerekmektedir. Ininal Kartınız’in kullanimin’da aylik 1TL kullanim ücreti bakiyeniz’den düsülür. Kartınızda bakiye olmamasi durumunda herhangi bir bakiye düsüsü gerçeklesmez.

Eyvallah az önce aldım kartı 30 liraya patladı ama 25 lira varmış içinde 5 tlde kart ücreti indiriyom cs go yu eyvallah yardımların için

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=441820]FthPls[/MENTION]

Rica ederim, iyi oyunlar.

mehmethayri40

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar steamdan oyun alacam(The Crew)
satın alma işlemi bittikten sonra steamdan indiriyoruz değil mi?
ikincisi bilgisayadan sildim yahut pcyi formatladım steamdan tekrar indirebilir miyim?
Şimdiden teşekkürler kolay gele