• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

steamdan ets 2 almak mantıklımı

İndirime girdiğinde almak mantıklı. Parasını verip satın alıyorsun ve güncellemeleri yapabiliyorsun. Ve hiç bir uygulama veya oyunun korsan kullanılmasını tavsiye etmiyoruz .

Steam'ın yazılı olmayan kurallarından biri de ETS2 almaktır.Neredeyse tüm Steam kullanıcılarında ETS2 vardır.Ardından tabi ki CS:GO.Bu arada indirimlerde 9 TL civarına düşüyor,alabilirsin...

Son "Beyond Baltic Sea" dlc'si haricinde iyi harita ve eklenti dlc'leri ile ortalama 50 TL ile 120 TL arası tutuyor. İndirime girince alırsın.

indirime girmesini bekle zamanında oynadım direksiyonla oynarsan eğlenceli olur klavyeyi bilmiyorum

ben aldım oynamıyorum saçma geldi not online hiç bağlanmadım

Güzel oyun öneririm.

Ben hala oynuyorum. Otobüs ya da araba ekleyip avrupa turu yapmak terapi gibi geliyor.

indirime giriyor ara sıra.. sadece ets2 yi alma, paketleri de var onları da alabilirsin.. italya fransa, isveç norveç, istanbulun da bulunduğu trakya paketi..vs

yanlış hatırlamıyorsam 2012 yılında çıkan oyun hala güncelleme alıyor, yeni yollar yapılıyor, yeni özellikler geliyor. gayet de başarılılar bence.