Teşekkürler sevgili @wittroc ?eTail gibi yayıncılarla anlaşması olan sitelerden alabilirsiniz.
Hocam bu arada güvenilir mi? Yoksa konu açayım mı bunun için?eTail gibi yayıncılarla anlaşması olan sitelerden alabilirsiniz.
Yayıncılarla anlaşması varsa sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.Teşekkürler sevgili @wittroc ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu arada güvenilir mi? Yoksa konu açayım mı bunun için?
Güvenilir. Şimdiye kadar 6 kez alışveriş yaptım, devam etmeyi de düşünüyorum.Hocam bu arada güvenilir mi? Yoksa konu açayım mı bunun için?
TeşekkürlerGüvenilir. Şimdiye kadar 6 kez alışveriş yaptım, devam etmeyi de düşünüyorum.
Dostum indirim zamanlarını bekle ayrıca kart ticareti yap. Önümüzde mart ayı büyük indirimleri var. Sonra galiba haziran.Arkadaşlar merhaba. Acaba güvenilir bir şekilde Steam'dan daha ucuza oyun alabilir miyim
Tam da oyun alacağım aya denk geliyormuş. Tamam Mart ayına bakacağım.Dostum indirim zamanlarını bekle ayrıca kart ticareti yap. Önümüzde mart ayı büyük indirimleri var. Sonra galiba haziran.
Bence kart ticareti yap biraz sabır ister zaman ister ama kar edersin mutlaka.Tam da oyun alacağım aya denk geliyormuş. Tamam Mart ayına bakacağım.
Kart ticareti nedir? Yasal mıdır?Bence kart ticareti yap biraz sabır ister zaman ister ama kar edersin mutlaka.
Steam üzerinden oynanan oyunlarda kart düşebiliyor ve yine Steam üzerinden yaklaşık 50 kuruş - 1TL gibi fiyatlar ile satılabiliyor.Kart ticareti nedir? Yasal mıdır?
Yani GTA'yı 50 Kr 1 TL'ye alma ihtimalim var? Nasıl yaparım? Aşırı iyi bu be!Steam üzerinden oynanan oyunlarda kart düşebiliyor ve yine Steam üzerinden yaklaşık 50 kuruş - 1TL gibi fiyatlar ile satılabiliyor.
Alamazsın.Yani GTA'yı 50 Kr 1 TL'ye alma ihtimalim var? Nasıl yaparım? Aşırı iyi bu be!
Aga beAlamazsın.
50 Kr 1 TL eden oyun itemleri.