Steam Zulaya Yol verdi

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
güzel ve sade bir anlatım olmuş. tamam da zula satın alan kullanıcıların parası boşa mı gitti?

Snickers

Profesör
Reaksiyon puanı
272
Beleşti,iyi oldu.Sevemedik bir türlü nedense çok yapmacık gibi geldi.

Snickers

Profesör
Reaksiyon puanı
272

Oyun steamden uzaklaştırıldı.Muhtemelen makaleler de kurallara uymadığı için kaldırdılar.Valve’ın bu konuya bakışı ise çok net: Geliştiricilerle önceden yapılan sözleşme gereği Steam’deki kullanıcılar hiçbir şekilde manipüle edilemezler. Zula ise bu kampanyası ile Valve’ın sözleşmesini sanki ihlal etmiş gibi görünüyor. Sonuç olarak şirket, sözleşmesini iptal ettiği Zula’yı Steam üzerinden kaldırdı.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Steamden kaldırıldı ama Steam marketinden kovuldu demek yanlış olmaz :) Adamlar olumlu eleştiri yapıp oyunu tavsiye eden herkese ücretsiz silah dağıtmışlar.
--- Gönderi Güncellendi ---
Zaten böyle bir oyunun steam üzerinde barınıyor olması bir hata Oyun sırf vatani duygu sömürüsü + pay to win üzerinden yürüyor oyun içini zaten çalıp çırpmaktan ne yapacaklarını şaşırmış yapımcılar özellikle haritalarda çalıp çırpacak oyun kalmayana kadar çalıp çırpmışlar silahlarda zaten en ufak bir sekme rüzgar payı vs. yok mermi doğruca attığınız yere gidiyor zaten market kısmından söz etmiyorum bile o ayrı bir utanç kaynağı oyun komple başlı başına bir utanç kaynağı.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Oyun steamden uzaklaştırıldı.Muhtemelen makaleler de kurallara uymadığı için kaldırdılar.Valve’ın bu konuya bakışı ise çok net: Geliştiricilerle önceden yapılan sözleşme gereği Steam’deki kullanıcılar hiçbir şekilde manipüle edilemezler. Zula ise bu kampanyası ile Valve’ın sözleşmesini sanki ihlal etmiş gibi görünüyor. Sonuç olarak şirket, sözleşmesini iptal ettiği Zula’yı Steam üzerinden kaldırdı.
indirme sayısı düşecektir.

Snickers

Profesör
Reaksiyon puanı
272
bir de yaptıkları illegal puan verdirtme vs. bunlar kullanıcıları zula'dan iğrendirir bence
Zula yöneticilerindeki mantık farklı steam gibi iyi bir platformdan kendilerini çıkartmayı başardılar yani oynanma oranların da ciddi azalma olacaktır.Neyin ne olacağı da daha kesin değil ama böyle gider gib.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Zula yöneticilerindeki mantık farklı steam gibi iyi bir platformdan kendilerini çıkartmayı başardılar yani oynanma oranların da ciddi azalma olacaktır.Neyin ne olacağı da daha kesin değil ama böyle gider gib.
vasat teknik :D

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Türk yapımı olması benim için oyunun kötü olduğu gerçeğini değiştirmemektedir. Oynadığım en kötü oyunlar listesine adını yazdım.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Oyun ücretsizdi. Ayrıca Steam haricinde indirmek isterseniz zulaoyun.com'a bakabilirsiniz.
indirmek istediğimi nereden çıkardınız :P bu özelliklerle kasar.
54E8RK1ZSL_JALbXm-cSwg.png

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
indirmek istediğimi nereden çıkardınız :p bu özelliklerle kasar.
54E8RK1ZSL_JALbXm-cSwg.png
Bence düşük ayarlarda rahat oynayabilirsiniz.
Benim laptobumda harici ekran kartı yok. Laptobumun işlemcisi Intel Core i5-2450m 2.50GHz ve Intel HD Graphics 3000 isimli dahili GPU var.
Düşük ayarlarda rahat oynattığını söyleyebilirim. Ama şunu da hatırlatayım. Oyun online olduğu için internet bağlantınız ve ping değeri de önemli. Eğer ki pinginiz çok yüksek ise oyundan zevk almazsınız.