Steam Yüklü Oyunu Yeniden Yüklüyor

dabann

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Herkese selam ben project cars yükledim akşamında oynuyordum sabah kalktım oyunu tekrar yükle falan diyor. Kütüphanenin bulunduğu yeri değiştirmedim aynı kütüphane klasöründe bulunan başka oyunları açtım. Ama project cars olmadı baktım içine dosyalarda kurulu duruyor. Oyunu yükle diyince de yüklemeye devam ediyor. Kütüphane klasöründe ise yeni bir oyun klasörü açıyor. Bi yardım edin

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
İndirmeyi başlat daha sonra durdur kütüphaneden oyuna sağ tıkla özellikler de dosya bütünlüğünü doğrula de dosyaları kontrol edip bitmiş olarak gösterecektir :)

dabann

Asistan
Reaksiyon puanı
21
kontrol edildi diyor ama tekrar yükle çıkıyor yükleye bastım mı da hiçbirşey değişmiyor

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
kontrol edildi diyor ama tekrar yükle çıkıyor yükleye bastım mı da hiçbirşey değişmiyor
normalde olması lazım dosyalar silinmiş veya üretici güncelleme yolluyor olabilir.

dabann

Asistan
Reaksiyon puanı
21
sorunu çözdüm. Oyunu steam üzerinden kaldırdım ve tekrar yükel dedim mevcuto yun dosyaları taranıyor dedi. 700 MB bir dosya indirdi ve oyun açıldı neyden kaynaklandı bilmiyorum ama sorunu çözdüm an itibariyle konu KİLİT