Steam Yaz İndirimleri 2015

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Bioshoch İnfiniteyi bugün indirip bugün bitirdim neredeyse aralıksız 9 saat oynadım. Uzun süredir hikaye modundan bu kadar zevk aldığım bir oyun hatırlamıyorum. Özellikle son kısmı çok güzeldi. Şimdi aklımda bir soru var season pass alırsam oyun bittiği yerden mi devam edecek yoksa başka şeyler mi ekleniyor. İlk oyunuda 3 saat oynadım ama bu kadar sarmadı, son oyunu gerçekten 10 numara.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bioshoch İnfiniteyi bugün indirip bugün bitirdim neredeyse aralıksız 9 saat oynadım. Uzun süredir hikaye modundan bu kadar zevk aldığım bir oyun hatırlamıyorum. Özellikle son kısmı çok güzeldi. Şimdi aklımda bir soru var season pass alırsam oyun bittiği yerden mi devam edecek yoksa başka şeyler mi ekleniyor. İlk oyunuda 3 saat oynadım ama bu kadar sarmadı, son oyunu gerçekten 10 numara.
Devam edecek. Ama oynadığınız kısmın %100' ünü anlamadıysanız dlclere bulaşmayın. Dlcler kısa ve derin anlam içeriyor ve oyunu tamamlıyor.

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Özellikle bioshock serisinin atmosferi beni çok cezbetmişti gerçekten çok kaliteli bir yapım.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Devam edecek. Ama oynadığınız kısmın %100' ünü anlamadıysanız dlclere bulaşmayın. Dlcler kısa ve derin anlam içeriyor ve oyunu tamamlıyor.

Anlama konusunda sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Zaten hikayeyi anlamadıktan sonra diğer oyunlardan farkı kalmaz. Umarım dlc ler güzel bir indirim alır 22 sine kadarda dlc leri de alıp oynarım.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Tüm Bioshock serisini keyle 16-17 liraya almıştım, ne günlerdi bee :D Key işi bitti şimdi.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Az önce Just cause complete edition ve killing floor 2 deluxe aldım bugünün indirimleri bundan önceki 2 güne nazaran daha iyiydi. Kalan günlerde çok almak istediğim bir oyun almazsa benim için indirim sezonu kapanmış olacak.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Ets2 için yaptığım modlar sayesinde l4d2'yi ve Payday 2'yi bedavaya getirdim :D Satın aldığım tek oyun Far Cry 3 sanırım.

Bu yaz indirimleri de böylece bitmiş oldu.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
İndirimler genel olarak rezaletti benim içim. 20 tl verip büyük umutlarla aldığım Ryse:Son of Rome 6 saatte bitti. Payday 2 için 1 tane dlc, Chivalry Medieval warfare için 1 dlc, Dishonored aldım ve 20 kuruşa saçma bir unity oyunu edindim sırf kart düşürüp satmak için. Bir de Banished hediye aldım güzel oyun.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
l4d2 alıp iade ettim, en son hesaptaki 7 lirayı harcamak için az önce Age of Empires II HD aldım. Bi de kuzene CS:GO hediye etmiştim.
CS paketleri sağolsun iyi para bırakmış :D

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Geçen seneki indirimler daha iyiydi bana göre. Bu seneyi beğenmedim.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
ETS2 14 TL'ye inmiş. İnninal kart alıp , oyunu satın alsam iyi olacak aslında.

jpIJsVR.png
7 tlye inmemiş miydi ETS?

SimetiK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler euro truck scandinavia dlc yi almalımıyım son 4 saat, daha sonra indirime girermi yada daha ucuza bulabilirmiyiz.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Beyler euro truck scandinavia dlc yi almalımıyım son 4 saat, daha sonra indirime girermi yada daha ucuza bulabilirmiyiz.
Going East kesinlikle al bence zaten çok da pahalı değil ama Scandinavia yeni bir dc ve pahalı ayrıca pek indirimi de yok (% 20) . İstersen şimdilik going East ile yetinebilirsin.