Burk.Clik
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 40
Adam gibi indirim girse bende alıcamda bakalım kf-1 340 küsür saat oynamışlığım var.
Daha fazla indirim görmez gibi erken ulaşımda ve yeni sayılabilecek bir oyun.
Adam gibi indirim girse bende alıcamda bakalım kf-1 340 küsür saat oynamışlığım var.
Sıkıntı yok biz bir babanın çocuğunu okulun önünde beklemesi gibi indirim bekleriz.Daha fazla indirim görmez gibi erken ulaşımda ve yeni sayılabilecek bir oyun.
Devam edecek. Ama oynadığınız kısmın %100' ünü anlamadıysanız dlclere bulaşmayın. Dlcler kısa ve derin anlam içeriyor ve oyunu tamamlıyor.Bioshoch İnfiniteyi bugün indirip bugün bitirdim neredeyse aralıksız 9 saat oynadım. Uzun süredir hikaye modundan bu kadar zevk aldığım bir oyun hatırlamıyorum. Özellikle son kısmı çok güzeldi. Şimdi aklımda bir soru var season pass alırsam oyun bittiği yerden mi devam edecek yoksa başka şeyler mi ekleniyor. İlk oyunuda 3 saat oynadım ama bu kadar sarmadı, son oyunu gerçekten 10 numara.
Özellikle bioshock serisinin atmosferi beni çok cezbetmişti gerçekten çok kaliteli bir yapım.Bioshoch İnfiniteyi bugün indirip bugün bitirdim neredeyse aralıksız 9 saat oynadım. Uzun süredir hikaye modundan bu kadar zevk aldığım bir oyun hatırlamıyorum. Özellikle son kısmı çok güzeldi. Şimdi aklımda bir soru var season pass alırsam oyun bittiği yerden mi devam edecek yoksa başka şeyler mi ekleniyor. İlk oyunuda 3 saat oynadım ama bu kadar sarmadı, son oyunu gerçekten 10 numara.
Devam edecek. Ama oynadığınız kısmın %100' ünü anlamadıysanız dlclere bulaşmayın. Dlcler kısa ve derin anlam içeriyor ve oyunu tamamlıyor.
Bu sene hep çöp gördüm arada 3-5 bir şey koydular onları da aldık zaten.Geçen seneki indirimler daha iyiydi bana göre. Bu seneyi beğenmedim.
7 tlye inmemiş miydi ETS?ETS2 14 TL'ye inmiş. İnninal kart alıp , oyunu satın alsam iyi olacak aslında.
![]()
Daha sonra 7 TL'ye indi.7 tlye inmemiş miydi ETS?
20 kuruşa saçma bir unity oyunu edindim sırf kart düşürüp satmak için.
Steam id neydi sizin bir ara beraber oynayabiliriz ets2 yiDaha sonra 7 TL'ye indi.
Going East kesinlikle al bence zaten çok da pahalı değil ama Scandinavia yeni bir dc ve pahalı ayrıca pek indirimi de yok (% 20) . İstersen şimdilik going East ile yetinebilirsin.Beyler euro truck scandinavia dlc yi almalımıyım son 4 saat, daha sonra indirime girermi yada daha ucuza bulabilirmiyiz.
berkaysezerr . Oyun oynayamıyorum.Siz ekleyin daha sonra bilgisayar alırsam oynarız beraber.Steam id neydi sizin bir ara beraber oynayabiliriz ets2 yi
Sen de steam id ver istersen beraber oynarız.gokhan999 sağolda goingeast var, scandinavia almadım sonraki indirimlere inşallah.
80 Tl şuan itibari ile.Beyler fm 15 kaç tl?Appnana'dan coins alıcam da.