İlk 10 dolardı herhalde, şimdi de 6 oldu. Al istersen.Kaç dolara düşmüştü ilk günler Payday 2
Bloother bizim pc de düzgün oynanmiyor. Haberin olsun.Kaç dolara düşmüştü ilk günler Payday 2
Kaç dolara düşmüştü ilk günler Payday 2
Bloother bizim pc de düzgün oynanmiyor. Haberin olsun.
Biz onlara değil, onlar bize uyacak aga; prensibimizden şaşmıyoruz. %75 altına oyun alma, aldırma [emoji35]Arkadaş Age of mythology fiyatına ayar oldum. Kaplamaları iyleştirip ve steam desteği ile twitch entegre ederek 30 doalrdan satıyorlar. Yaz indiriminde bile %40 indirim yapmışlar. Ayıp valla.
Biz onlara değil, onlar bize uyacak aga; prensibimizden şaşmıyoruz. %75 altına oyun alma, aldırma [emoji35]
benim levelim 1'miş bu kart olayından yararlanabilirmiyim
indirimler başlamadan önce hafta sonu bedavaydı ve %75 mi %80 mi ne indirimdeydi. @edox saç baş yolmuştu veletlerden![]()
Ya ahâli size birşey danışacağım.Şimdi benim 5$ var.Aklımda da 2 oyun var.Biri Fallout New Vegas bir diğeri Fallout 3.Aralarındaki farklar neler tam olarak ? Hangisi daha iyi ? Başka bir oyun tavsiyeniz var mı ?
Umarim bir daha böyle bir ise kalkismazlar.
Hala indirimde ise borderlands 2 al.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Nasip kısmet diyelim ya free to play yapsalardı ne olacaktı![]()
AC4 al alacaksan. 3 ü tavsiye etmem. Karakter ve senaryo rezaletti.
ya free to play yapsalardı ne olacaktı![]()
Oynamayi birakacaktim o zaman![]()
40 dk kaldı. Ne oynayım kafa durdu kafa istemeyen bir oyun oynamam lazım. Rock Simulator tam bu an için![]()
O oyunu hala cözemedim gitti
Bir "tas" olarak oyunda neler yapabiliyoruz acaba?
Küfür gibi trailer derler ya, tam anlamını yakalamış. Hem şarkıda küfür ediyor hem de oyunda bir amaç yokAdamlar trailer bile yapmış
[video=youtube;XnAwR2gryQk]http://www.youtube.com/watch?v=XnAwR2gryQk[/video]
Küfür gibi trailer derler ya, tam anlamını yakalamış. Hem şarkıda küfür ediyor hem de oyunda bir amaç yok![]()
Bu oyunu Steam Mağazasında görürsen hiç şaşırma![]()
Beleş dağıtacaklarmış![]()
free 2 play'e kanmam. oyun içi item satarlar belkimulti yuvarlanırsak düşünebilirim
![]()