/xo/
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 226
Payday 2 6 dolar beyler yumulun ben de 10 dolarken almıştım, fena sarıyor.
Payday 2'yi kaçırmadım ama bioshock infinite almaya değer mi 7 dolara? Daha düşer mi ne dersiniz?
Serisini almadan bir işe yaramaz, oyundan hiçbir şey anlaşılmaz hocam, bunu göz ardı etmeyin. Ben 1 ve 2 yi bitirip 3. Cüyü satın almıştım. Sonra destek açısından satın aldım 1 ve 2 yi crackli oynadığım için. Tekrar söylüyorum tek başına 3. Oyundan başlamayın, hiçbir şey anlamazsınız.Bioshock Infinite daha fazla düsmez. Firsati kacirma derim.
Serisini almadan bir işe yaramaz, oyundan hiçbir şey anlaşılmaz hocam, bunu göz ardı etmeyin. Ben 1 ve 2 yi bitirip 3. Cüyü satın almıştım. Sonra destek açısından satın aldım 1 ve 2 yi crackli oynadığım için. Tekrar söylüyorum tek başına 3. Oyundan başlamayın, hiçbir şey anlamazsınız.
Tavsiye ucuz diye oymayacağınız oyunları almayın... Steam Library'ım alınmış ve oynanmamış oyunlarla dolu... Seçici davranmak lazım.
beyler bende payday2 aldım 6 dolara düşmüş
tabi daha önce oynamadım ama steam den semih61 olarak ekleyebilrisinOynariz beraber.
semih61 yazdım 3 hesap çıktı ikisi profil fotosu yok aynı hesap diğeri de farklı bi tane. Ayrıca hiç birinin hesabnda payday2 yoktabi daha önce oynamadım ama steam den semih61 olarak ekleyebilrisin
tabi daha önce oynamadım ama steam den semih61 olarak ekleyebilrisin
hocam şuanda iniyor kendi şahsi fotom var ehli61 olarak ta bulabilirsin sanırımsemih61 yazdım 3 hesap çıktı ikisi profil fotosu yok aynı hesap diğeri de farklı bi tane. Ayrıca hiç birinin hesabnda payday2 yok![]()
Seni ekleyeli bayagi oldu be adas![]()
Günaydın sizce Skyrim %75 felan indirime girer mi ?
beyler bu bayrak olayının bana faydası olacak mı
kırmızı takımdayım ben bu oy kullanma zımbırtısını yapıyorum 3 kere yapmışım
basit şekilde anlatabilecek olan varmı
Her oyun farklı. Oyunu incele ve fiyatının yanında yazan teklif şu zamana kadar diye yazan yere bak.İndirime giren ürün sadece belli saatler içinde mi satın alınabiliyor yoksa 30 hazirana kadar herhangi bir günde alabilir miyiz
Su an hangi oyunlar var sizde? ETS2 varsa gelin takilalim az![]()
payday 2 aldığıma pişman oldum zaten türkçe yaması yok bunaldım harita yok ne yapacağını anlamayınca işkence oldu
çok para değil ama çöpe gitti sanırım para uyuz olurum böyle ne yapacağını anlayamadığım oyunlara