- Konuyu başlatan
Matthew Bellamy
Profesör
havayı aldımNe oldu aldın mı oyun?

havayı aldımNe oldu aldın mı oyun?
27 kasım da bir indirim olur onun dışında olur mu bilemiyorum.havayı aldımzaten alirmiydim tam emin degildim.Okul tatil olunca arakdasla bulusamadik o iş yattı
Daha sonra alırım.Zaten çok pahalı değil, başka indirimlerde oluyordu sanırım.Beklemedeyim şimdilik.
😀😀😀Yedek hesaba yedek hesap açıp orayada mi CS GO alsam şimdi yine vac yerim felan![]()
innial kart yok maglesef o yuzden canim cok sikkin bizde bankayla bi ton ugrasman gerek kart ala bilmek icin 18 yas siniri var bideHocam paypal nakit veya innial kart çıkarın akbil gibi para yükleyip harcarsınız ama indirimler bugün bitiyor ona göre
Hocam Azerbaycan'da işler nasıl yürür bilemem ama steam pek çok ödeme yöntemini kabul eder telefon hattın da ki bakiyeyle bile ödeme yapabilirsin ve innial kart ön ödemeli master kart'dır bankaya başvurmadan da elde edilebilir internet sitesinden sipariş veriliyor.kardes Azerbaycanda
innial kart yok maglesef o yuzden canim cok sikkin bizde bankayla bi ton ugrasman gerek kart ala bilmek icin 18 yas siniri var bide