Steam Ücretli Oyunların Bedava Gelmesi

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
urrss.jpg

Belirli Aralıklarla Steam da tüm oyunlar listesinde ücretli oyunlar ücretsiz olarak listeme otomatik olarak ekleniyor sebebini bilen varmıdır .Artı fotoğrafın üzerine yazdığım gibi steam bu oyunları kıyak olsun diyemi listeye ekliyor yoksa biz bu oyunları yükledikten sonra kredi kartından otomatik olarak para kesermi.

urs3b.jpg

Detaylara tıkladığımda 3 gün kaldı diyor .

webelectronics

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Haftasonlari ( bazi zamanlarda ) kullanicilara bu tur hediye etme seklinde oyunlar sunuluyor. Kullanici oyunu indirip 48 saat sureyle oynuyor. Begernirse de alabiliyor. Amac satilmayan oyunlari satabilmek. Her haftasonu olan bir durum degil.

Herhangi bir para cekilmesi yok. Tamamen isyegine bagli ; indir oyna istersen oyunu al ;)

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Türkiye'de işe yaramaz.
48 saat izin veriyor oynamaya, indirene kadar zaten 1 gün geçer.
TTNET ve ülkemizdeki internetin başka bir rezilliği.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Türkiye'de işe yaramaz.
48 saat izin veriyor oynamaya, indirene kadar zaten 1 gün geçer.
TTNET ve ülkemizdeki internetin başka bir rezilliği.

Yok ya abartma 16mb internet ile 5 GB lık oyunu 1 ile 1.30 saat civarında indiriyorum. Ha ben süperonline adsl kullanıyorum o ayrı :D

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Yok ya abartma 16mb internet ile 5 GB lık oyunu 1 ile 1.30 saat civarında indiriyorum. Ha ben süperonline adsl kullanıyorum o ayrı :D

Evet abarttım Türkiye'de internet hızları ve fiyatları çok iyi.
Hatta bence fazla gereksiz hız veriyorlar, biraz düşürebilirler bile.
Bir an nankörlük yaptım.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Haftasonlari ( bazi zamanlarda ) kullanicilara bu tur hediye etme seklinde oyunlar sunuluyor. Kullanici oyunu indirip 48 saat sureyle oynuyor. Begernirse de alabiliyor. Amac satilmayan oyunlari satabilmek. Her haftasonu olan bir durum degil.

Herhangi bir para cekilmesi yok. Tamamen isyegine bagli ; indir oyna istersen oyunu al ;)

Uzun süredir foruma girmiyordum o bedava gelen oyunun ana ekranda free to play yazıyor du yani oynansi ücretsiz ibaresi tabi konuyu açtıktan sonra gördüm yinede cevap veren arkadaşlara teşekkürler ederim .

Indirimleri takip ediyorum kafama uygun oyunlar indirime düşünce değmeyin keyfime .

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=466820]FighterBoy[/MENTION]

Payday2 "sadece" bu hafta denemek icin bedava oldu. Bu süre bittikten sonra oyunu satin almaniz gerekiyor, bunun haricinde sizden herhangi bir ücret talep etmeleri söz konusu degil.

taslehoff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@FighterBoy

Payday2 "sadece" bu hafta denemek icin bedava oldu. Bu süre bittikten sonra oyunu satin almaniz gerekiyor, bunun haricinde sizden herhangi bir ücret talep etmeleri söz konusu degil.

payday 2 demo yazıyor ben bunu indirdiğim zaman sorun olacak mı ? yani satın aldıktan sonra tekrar indirmem gerekecek mi ufak bir satın alma aktivasyonumu olacak ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
payday 2 demo yazıyor ben bunu indirdiğim zaman sorun olacak mı ? yani satın aldıktan sonra tekrar indirmem gerekecek mi ufak bir satın alma aktivasyonumu olacak ?

Hicbir sorun ile karsilasmazsin. Oyunu satin aldiktan sonra gerekli güncelleme inecek ve tam sürüme güncellenecek.