Steam Sleeping Dogs Oyun Donma Sorunu

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Steam Üzerinden Sleeping Dogs'u Aldım Fakat Oyuna Giremedim Loading Ekranında Donuyor Ne Sorun Olabilir. Oyuna Girerken Alta Versiyon 1.9.2.2.4 Yazıyor.Yönetici Olarak Çalıştırdım,Vista SP1-2'Denedim Olmadı Nasıl Oynayabilrim Bu Oyunu....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Öncelikle selamlar

Sistem özelliklerini yazabilir misiniz? Ekran karti sürücüsü ve DirectX aktüel mi?

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Windows 7 Home Basic 64 Bit
Intel(R) Core(TM) i3 CPU
1 GB ATI Mobility Radeon HD 5470
3 GB Ram

Ekran Kartı Ve DiretX Güncellemelerimi Yaptım

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Steam Üzerinden Sleeping Dogs'u Aldım Fakat Oyuna Giremedim Loading Ekranında Donuyor Ne Sorun Olabilir. Oyuna Girerken Alta Versiyon 1.9.2.2.4 Yazıyor.Yönetici Olarak Çalıştırdım,Vista SP1-2'Denedim Olmadı Nasıl Oynayabilrim Bu Oyunu....

...\Steamapps\common\SleepingDogs\redist\vcredist_ x86.exe
...\Steamapps\common\SleepingDogs\redist\D3D11Inst all_2010.exe

steam klasöründe ki bu dosyaları kurdunuz mu ? Kurmadıysanız kurup tekrar dender misiniz ?

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
...\Steamapps\common\SleepingDogs\redist\vcredist_ x86.exe
...\Steamapps\common\SleepingDogs\redist\D3D11Inst all_2010.exe

steam klasöründe ki bu dosyaları kurdunuz mu ? Kurmadıysanız kurup tekrar dender misiniz ?

Malasef Olmadı...Nasıl Yapabilirizki

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yok biladerim doru düzgün bir çözümü. bende steamden aldım fakat kaç gündür beklememe ragmen ne yama geldi ne başka bişe. İ5 işlemci 4 gb ram Ati hd 7000 serisi 2gb ekran kartım var ona ragmen maalesef çalışmıyor. kimi 4 çekirdekli CPU lardan demiş , kimi ekran kartı demiş, kimi dx, driver ve güncellemeler demiş ne varsa denedim maalesef açılmıyor. işin kötü tarafı korsancılar oyunu bitirdi biz hala oyunu açacaz bu nasıl iş anlamadım ...