Steam Rozet isteği

hakancoskun4891

Profesör
Reaksiyon puanı
757
Merhaba, hesabımı 10 level yapmaya çalışıyorum şu an 9 level şu aşşağıdaki rozetlerden 1'ini tamamlamak için kalan şeyleri gönderebilecek arkadaş yardım edecek arkadaşa 5-6 tlye isteği oyunu gift halinde atabilirim. 1604930838363.png

ichuusy

Doçent
Reaksiyon puanı
271
Koleksiyon kartlarını oyun oynayarak düşürmenize gerek yok. Pazara girip o kartın ismini yazarsanız kartı alabilirsiniz. Yada orada rozetlerden bir oyuna tıklayın orada olan ve olmayan kartlarınız gözükücek ona göre olmayan kartlarda pazarı araştır yazısı çıkar oradan da kolay bir şekilde alabilirsiniz.

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
Idle Daddy ile kart kasmaya çalışabilirsin. Hatta bir keresinde burada kart kasabilen oyunları buradan ücretsiz olarak almıştım (reklam değil). :)

hakancoskun4891

Profesör
Reaksiyon puanı
757
Koleksiyon kartlarını oyun oynayarak düşürmenize gerek yok. Pazara girip o kartın ismini yazarsanız kartı alabilirsiniz. Yada orada rozetlerden bir oyuna tıklayın orada olan ve olmayan kartlarınız gözükücek ona göre olmayan kartlarda pazarı araştır yazısı çıkar oradan da kolay bir şekilde alabilirsiniz.
biliyorum topluluk lideri rozetini almak için steam guardı açtım ve 15 gün beklemek zorundayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Idle Daddy ile kart kasmaya çalışabilirsin. Hatta bir keresinde burada kart kasabilen oyunları buradan ücretsiz olarak almıştım (reklam değil). :)

kolayca kart kasabileceğim oyun önerirmisin