Nasıl yani anlamadım.3,10 tl zaten çekilmiş bir de peşinden Steam Purchase isimli 1 tl çekilmiş.Şuanlık bana sorun yaratmaz ancak eğer tekrarlı bir şeyse sorun olur.Çünkü kredi kartımı kaydetmemiştim bile hesabıma.Kalan kısmı steam cüzdanınızdan çekmiş olabilir
Sanırım base olarak 1 TL daha çekti. Nedenini bilmemekle birlikte...Nasıl yani anlamadım.3,10 tl zaten çekilmiş bir de peşinden Steam Purchase isimli 1 tl çekilmiş.Şuanlık bana sorun yaratmaz ancak eğer tekrarlı bir şeyse sorun olur.Çünkü kredi kartımı kaydetmemiştim bile hesabıma.
Evet.şimdi sizden 3.10 TL ayrıca 1 TL dahamı çekmiş steam
Peki tekrarlar mı bu durum? Her bir şey aldığımda 1 tl mi çekecek şimdi.Sanırım base olarak 1 TL daha çekti. Nedenini bilmemekle birlikte...
Bence 1 TL için uğraşmaya gelmezSteam desteğe yazın bence 1 TL'de olsa peşine düşün ama bence otomatik iade gelir
Telefon no su istiyor destekte yazsam ararlar mı ki?Steam desteğe yazın bence 1 TL'de olsa peşine düşün ama bence otomatik iade gelir
Sorun olmaz benim açımdan bu seferlik ama her ürün aldığımda 1 tl çekecekse ohooBence 1 TL için uğraşmaya gelmez![]()