1 saatlik oyun bu yavaslikla 2 3 saate anca iner neyse bende dayimgile gidicektim aksam 8 9a iner ikiside.Steam ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
korsan falan yükledin mi?1 saatlik oyun bu yavaslikla 2 3 saate anca iner neyse bende dayimgile gidicektim aksam 8 9a iner ikiside.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyle kastiki pc steam kapaniyor chrome bile acamiyorum bugunlerde pcde cok yavaslama varda hayirlisi.
Bu arada benim Pc'de aşırı yavaşladı son günlerde hocam bende korkuyorum1 saatlik oyun bu yavaslikla 2 3 saate anca iner neyse bende dayimgile gidicektim aksam 8 9a iner ikiside.
Oyle kastiki pc steam kapaniyor chrome bile acamiyorum bugunlerde pcde cok yavaslama varda hayirlisi.
Yukledigimi hatirlamiyorum ama ps3e birseyler yuklemem icin girdigim sitede kirmizi uyari vardi giriste acaba o siteden olabilirmi diye dusunuyorum.?korsan falan yükledin mi?
Şuan indiriyor Allah'a sukur duzgunde benim disk bolunuk 200 e 265 olarak hem şu diski tam hale ceviriyim hemde tekrar format atiyim daha iyi olucak.korsan falan yükledin mi?
Bu arada benim Pc'de aşırı yavaşladı son günlerde hocam bende korkuyorum