Steam Oyun İadesi İle İlgili

wolix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Selamun Aleyküm Beyler, steam yaz indirimlerini bir süredir bekliyordum. Cüzdanımda da bir miktar para vardı. Tabi indirimler başlayınca istediğim 3 4 oyundan 2 tanesini direkt olarak aldım.Sonra steame girdiğimde fark ettim ki 60 tl alışverişe 10 tl indirim kampanyası gelmiş. Alışveriş 50 küsür tutmuştu. Ben de düşündüm ki bu 2 oyunu yükledikten sonra iade etsem(net çok yavaş ve oyunlardan biri r6) sonra istediğim diğer oyunlardan biriyle beraber tekrar alıp bu kampanyadan faydalansam herhangi bir sorun yaşar mıyım ve daha da önemlisi oyunlar iade edilince silinir mi?

Şimdiden teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler bi el atın be :(

Son düzenleme:

DOG SANS

Doçent
Reaksiyon puanı
1,554
Selamun Aleyküm Beyler, steam yaz indirimlerini bir süredir bekliyordum. Cüzdanımda da bir miktar para vardı. Tabi indirimler başlayınca istediğim 3 4 oyundan 2 tanesini direkt olarak aldım.Sonra steame girdiğimde fark ettim ki 60 tl alışverişe 10 tl indirim kampanyası gelmiş. Alışveriş 50 küsür tutmuştu. Ben de düşündüm ki bu 2 oyunu yükledikten sonra iade etsem(net çok yavaş ve oyunlardan biri r6) sonra istediğim diğer oyunlardan biriyle beraber tekrar alıp bu kampanyadan faydalansam herhangi bir sorun yaşar mıyım ve daha da önemlisi oyunlar iade edilince silinir mi?

Şimdiden teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler bi el atın be :(
Demek istediğini tan olarak anlamadım. Galiba demek istediğin şey:kampanyayı görmeden oyun aldın. Sonra kampanyayı fark ettin. Oyunları iade edip tekrardan mı almak istiyorsun? Eğer sorunun bu ise
1Oyunları iade edip kampanyadan
yararlanabilirsin.
2 Oyunlar iade edilince kütüphaneden kalkar.

wolix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Demek istediğini tan olarak anlamadım. Galiba demek istediğin şey:kampanyayı görmeden oyun aldın. Sonra kampanyayı fark ettin. Oyunları iade edip tekrardan mı almak istiyorsun? Eğer sorunun bu ise
1Oyunları iade edip kampanyadan
yararlanabilirsin.
2 Oyunlar iade edilince kütüphaneden kalkar.
hocam öncelikle teşekkür ederim ama iade edilince kütüphaneden kalktığını biliyorum, peki oyun siliniyor mu yani oyunu yeniden aldığımda tekrar yüklemem gerekecek mi?

Kiboline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
52
Iade ettiğin oyunlar silinmiyor. Zaten kütüphanende de görünmeye devam ediyor. Sadece oyma yerine satın al yazıyor.

Merchrior

Asistan
Reaksiyon puanı
160
İade etme işlemini fazla kullanmamanı tavisye ederim. İade ederken kampanyadan yararlanmak istiyorum diye belirt. Steam koleksiyon kartı avcılarına karşı iade işlemlerini tedbirli uyguluyor. Shadow ban ve Perma bana kadar yolu var sık sık yaparsan.