Omg
Not: Dünkü oylamayı Borderlands 2 kazanmış. Gene yattı farcry 3.
Vereyim sana oyna diyorum istemiyorsun.
Ben de dishonored istemiştim kısmet.
__kadıköyRAP__;2972110 dedi ki:Dishonored $10.19 Mirror's Edge $5.99 Bunları almayı düşünüyorum fikri olan var mı? Bir de Max Payne 3 ve Hitman Absolution da çok ucuz haberiniz olsun.
Dishonored $10.19
Mirror's Edge $5.99
Bunları almayı düşünüyorum fikri olan var mı?
Bir de Max Payne 3 ve Hitman Absolution da çok ucuz haberiniz olsun.
Şu steam indirimleri bitmedi gitti arkadaş, İnsanın baktıkça alası geliyor yok böyle bir şey
Arkadaşlar burada @trnc ile beraber Steam ve Origin kampanyalarını paylaşacağız.Elimizden geldiğince konuyu güncel tutacağız.
The Witcher 2:Assasin of Kings Enhanced Edition 72.00 TL (Steamworks)
Portal 2 3 gundur indirimde al beni al beni diyo çok kararsızım gta 4 aldim onu aldigima pismanim almasaydim portal 2 alacaktim
steam dan pazartesi 4,99 $ a aldım kampanya vardı şimdi 9,99$ ne 72 tl sinden bahsediyosun
Aldim aldım.Bu arada [MENTION=26151]OnLT[/MENTION] civilization 5 için son 15 dk. Alacaksan kaçırma
steam dan pazartesi 4,99 $ a aldım kampanya vardı şimdi 9,99$ ne 72 tl sinden bahsediyosun
aferim. neden steamde yoksun peki ?Aldim aldım.
geçersiz kod diyorHello everybody,
Arkadaşlar playstore' dan 20 TL' lik bir indirim kodu sms geldi. Tek bir kodu bir çok kişiye yollamışlar; ama herkes kullanabiliyor alın güle güle kullanın. Her oyunda geçerli (bf4, ghosts gibi ön sipariş oyunları da dahil).
Kod 1 Eylül tarihine kadar geçerli ve sınırlı sayıda. Arkadaşlarınıza falan dağıtmanız serbest
İndirim kodu : zjhjsxek