Steam & Origin Oyun Kampanyaları

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
@rozabay

ilk oynadigimda baya ugrasmistim, sonunda youtube'a girip gameplay'i izleyerek bitirdim. Darksiders 2 ona nazaran daha kolaydi. Simdi 3 ile 4 ü bekliyorum. Yakinda cikar kokusu :)

THQ battığı için serinin sonu belli değil. Yazık oldu açıkçası çok beğenmiştim seriyi. Umarım sonlandırılmaz.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar dota2 steam oyununda oyunda diyelim karakterimiz 10 level oldu oyundan çıktıgımızda tekrar baştanmı başlıyor

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
[MENTION=322625]DumDumaq[/MENTION] evet dotanin mantığı o değil mi ayrica her oyunda başka karakter var ama profil levelinden bahsediyorsan o duruyor

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ya orada seceneklerde bir yerden vardi en iyi oynadigin 3 heroyu gosteriyor favori heronu gosteriyor falan görürsün ana menude geçişi

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yine pahalı arkadaş ya. Değmez o paralara. Diablo 2 bile 50TL ayıptır ya :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=30289]Blackout[/MENTION] TR oynuyorum tavsiyene iyi ki uymuşum hele gamepadle oynaması çok zevkli. Lakin o kadar oynadım adayı yaktım yıktım mahtiası öldürdüm (sanırım o mathiastı) hala %38, oyun mu çok uzun yoksa bu yüzde değeri başka şeylere de mi bağlı?

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
@Blackout TR oynuyorum tavsiyene iyi ki uymuşum hele gamepadle oynaması çok zevkli. Lakin o kadar oynadım adayı yaktım yıktım mahtiası öldürdüm (sanırım o mathiastı) hala %38, oyun mu çok uzun yoksa bu yüzde değeri başka şeylere de mi bağlı?

Beğendiğine sevindim. :)
Oyunu bitireli çok oldu ama, Mathias'ı sonda öldürüyorduk sanırım o kule gibi olan yere tırmanıp. Yani hikaye modu bitiyor orda. %'ler sadece senaryo görevleri değil, yan görevler ve koleksiyonlarla da alakalı. Oyunda her bölümde toplanacak eşyalar var. (Documents, Relics, GPS Caches, Treasure Map falan gibi copy paste yaptım:P.) İlle %100 olsun diyorsan bunları da toplaman lazım. Bende de ilk bitirdiğimde %40-50 arasıydı, ikinci oynayışımda %100 yaptım. Yeterince gezersen her bölümde en çok 1-2 item kaçırırsın. Zaten yerlerini tespit etsen bile bazılarını alman için belirli silah ya da yeteneklere sahip olmak gerekiyor, ki daha sonra tekrar o alana (bölüme) döndüğünde alabilesin. Zevkli oyundur, bir kez daha oynanabilir. Hem bu defa usta işi olur. ^_^

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Beğendiğine sevindim. :)
Oyunu bitireli çok oldu ama, Mathias'ı sonda öldürüyorduk sanırım o kule gibi olan yere tırmanıp. Yani hikaye modu bitiyor orda. %'ler sadece senaryo görevleri değil, yan görevler ve koleksiyonlarla da alakalı. Oyunda her bölümde toplanacak eşyalar var. (Documents, Relics, GPS Caches, Treasure Map falan gibi copy paste yaptım:P.) İlle %100 olsun diyorsan bunları da toplaman lazım. Bende de ilk bitirdiğimde %40-50 arasıydı, ikinci oynayışımda %100 yaptım. Yeterince gezersen zaten her bölümde en çok 1-2 item kaçırırsın. Zaten yerlerini tespit etsen bile bazılarını alman için belirli silah ya da yeteneklere sahip olmak gerekiyor, ki daha sonra tekrar o alana (bölüme) döndüğünde alabiliyorsun.
Zevkli oyundur, bir kez daha oynanabilir. Hem bu defa usta işi olur. ^_^

Elimden geldiğince topluyorum onları ben de bi %60da falan bitiririm sanırım. :D En son roth öldü daha çok vardır umarım bitmesine. :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Elimden geldiğince topluyorum onları ben de bi %60da falan bitiririm sanırım. :D En son roth öldü daha çok vardır umarım bitmesine. :D

Valla roth falan hatırlamıyorum dostum üzerine bir dünya oyun oynadım, bi Mathias'ı hatırladım. O da oyunun kötü adamıydı zaten. Bitmesine var daha rahat ol. :D
Bu arada PC'de gamapad'le oynayabileceğin en keyifli oyunlardan biri de Dark Souls'tur. Aksiyon-RPG tarzı seversen mutlaka dene. O oyunda takıl birkaç hafta, sonra arşivinde ne kadar oyun varsa çıtır çerez gelecek emin ol. Ayrıca görüp görebileceğin en zor oyunlardandır. Oynamaya başlar ve ilk 2 saat silmeden dayanabilirsen (sayısız kez öleceksin) bırakamazsın. Ancak COD-NFS-Crysis oynayarak büyüyen oyuncu neslinin büyük bölümü bunu yapamıyor onu da belirteyim.. :P Nasıl bir şey dersen mesela aşağıdaki videolardan fikir edinebilirsin. PVP'si inanılmaz keyiflidir. Buna da kefilim dude:D
[video=youtube;pNxXcwcVvdo]http://www.youtube.com/watch?v=pNxXcwcVvdo[/video]

Son olarak gözün korkmasın, oyunu şöyle oynayabilen kızlar da var. :cool:
[video=youtube;lTZByygUa1o]http://www.youtube.com/watch?v=lTZByygUa1o[/video]

mekolac44

Doçent
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=23233]Nemesis[/MENTION] sen neden oyun bölümünde mod adayı değilsin:crying:

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=30289]Blackout[/MENTION] bu tamamen tarzım dışı hocam sıradaki oyunumu bioshock infinite olarak düşünüyorum. :D

tolunay11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar origin steam birde playstore da eklermisiniz :) steam ve originden illa kredi kartı gerekiyor ben telefon ile alıcam..

tolunay11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler bişey sorucam peki ben kopya olarak prototype 2 indirmiştim ama galiba korsan sürümlerinde kasma sorunu oluyormuş pc ne kadar iyi olursa olsun ben orjinal playstoreden kod alsam kasma sorunu olurmu gene ?

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Olabilir, olmayadabilir. Kesinliği kanıtlanmadıysa bir şey diyemeyiz.

tolunay11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hmm peki teşekkürler ozaman araştırma yapmalıyım birazs daha bu arada http://www.playstore.com/#!/oyun/battlefield-3 24 Tl ttnetli olanlar kapın ben kaptım :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Çok garip ama windows8 kullanıyorum bir alakası varmı bilmem ama sdn ne zaman girsem mobil olarak açılıyor ? yarım saat önce bu sorun oldu :S
:S

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
TTnet de hep bende olan oyunlarda indirim yapıyor. Yapsana bi bioshock infinite'i 24 TL.

tolunay11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:D prototype 2 alsammı acaba :S

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Vazçgetim 84Tl indirime girince alcam :D