Steam & Origin Oyun Kampanyaları

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Tomb Raider'da büyük indirim Green Man Gaming son zamanların çok konuşulan oyunlarından birisi Tomb Raider'da % 66 indirim yaptı. Eski fiyatı 50$ (90 TL) olan oyun, sadece 17$ (31 TL) Bu Büyük fırsatı sakın kaçırmayın.

http://www.greenmangaming.com/s/tr/tr/pc/games/action/tomb-raider/

GMG20-LLASD-D8WBQ

Bu kod ile 25 lira'ya alınabilir.

Crysis 3 48 TL ben almayı düşünüyorum.

http://www.playstore.com/#!/oyun/crysis-3

http://www.greenmangaming.com/s/tr/tr/pc/games/shooter/crysis-3/

GMG20-LLASD-D8WBQ

Bu kod ile 34 liraya alabilirsin.

Reaksiyon puanı
2,148
Paypal ile ödeme yapılabiliyor. Ödeme TL'ye dönüştürülüyor.

Paypal mı aman tövbe :)

Normal alırım hocam tomb raider da bayağı ucuzmuş.

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=23389]mila12[/MENTION] şöyle yapsam bi hesapla crysis alıp kodu kullansam, diğer hesapla da tomb raider alıp kodu kullansam oluyor mu?

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Kredi Kartı ile de ödeme kabul ediyorlar. Sanal Kartınızı kullanabilirsiniz.

Paypal mı aman tövbe :)

Normal alırım hocam tomb raider da bayağı ucuzmuş.

@mila12 şöyle yapsam bi hesapla crysis alıp kodu kullansam, diğer hesapla da tomb raider alıp kodu kullansam oluyor mu?

Aynı hesapla kabul etmeyebilirler belki ama farklı hesapla kabul edebilirler

Reaksiyon puanı
2,148
Aldım hocam aynı hesapla ama farklı alışverişlerle aldım, tek alışverişte sadece $4,55 indirim yapıyordu, birini aldım sonra diğerini aldım yaklaşık $8 falan indirim oldu.

Crysis 3 - $18,22
Tomb Raider - $13,60

Bu fiyatlardan aldım teşekkürler. :)

msozen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
fiyat uygun ama orjinal fifa13 var o yetiyor şimdilik

Reaksiyon puanı
2,148
Greengaming'den aldığım oyunlar kredi kartında hala provizyonda gözüküyor bi ödeme yapamadım.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Buradan facebook uygulamasına bilgileri girip DEFENSE GRID oyununa ücretsiz sahip olabilirsiniz :)
verilen kodu steam üzerinden girip oyunu indirebilirsiniz.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Alan Wake %90 indirim ile steam'de 3 dolar. İndirim 3 haziran 2013'de bitiyor.

Reaksiyon puanı
2,148
Tomb Raider hakkında yorum alayım. FPS türü seviyorum, dalayım vurayım kırayım benim tarzım, hitman sevmedim mesela bi yerden sonra sıkıldım. Benim tarzıma uyar mı?

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Tomb Raider hakkında yorum alayım. FPS türü seviyorum, dalayım vurayım kırayım benim tarzım, hitman sevmedim mesela bi yerden sonra sıkıldım. Benim tarzıma uyar mı?

Uymaz, Tomb Raider daha çok tavanda ki kapıyı açan kolu bulup, kola nasıl ulaşacağını çözüp, kola ulaşıp tavanı yere indirip, tavanın içinden sonra ki bölüme geçebileceğin psikopat bir bulmaca oyunudur :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=64474]rozabay[/MENTION]

Darksiders gibi o zaman? Bulmacayi cöz ilerle hesabi :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
daha yenı resident evil revolatıons ve residen evil 6 yı oynayım dedım gerçekten ıyı yapamıyorlar hiç sevmedım 2 bolum çekıne çekıne gıttım işte oyun va oyun var bi assassian reed değil

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
O zaman keyimi satıyorum almak isteyen varsa $19.99 :)

Hocam dene bence, ben seveceğini düşünüyorum. Bulmacalar önceki TR oyunlarına göre daha az, kaldı ki keyiflidir o oyunun bulmacaları. Grafikler gayet iyi, aksiyon bol, hatun taş, senenin en başarılı yapımlarından kısaca. Yerine alacağın oyunu söylersen ona göre konuşuruz ama kişisel görüşüm; koca adamsın, vur kır tek başına dünyayı kurtar öteki bölüme geç tarzı ergen oyunlarını bırak artık bence. :)

Reaksiyon puanı
2,148
Hocam dene bence, ben seveceğini düşünüyorum. Bulmacalar önceki TR oyunlarına göre daha az, kaldı ki keyiflidir o oyunun bulmacaları. Grafikler gayet iyi, aksiyon bol, hatun taş, senenin en başarılı yapımlarından kısaca. Yerine alacağın oyunu söylersen ona göre konuşuruz ama kişisel görüşüm; koca adamsın, vur kır tek başına dünyayı kurtar öteki bölüme geç tarzı ergen oyunlarını bırak artık bence. :)

Peki hocam bi cracklı sürüm indirip deneyeyim, şimdi sevmezsem keyi satabilme şansım da kalmaz. :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=64474]rozabay[/MENTION]

ilk oynadigimda baya ugrasmistim, sonunda youtube'a girip gameplay'i izleyerek bitirdim. Darksiders 2 ona nazaran daha kolaydi. Simdi 3 ile 4 ü bekliyorum. Yakinda cikar kokusu :)