Steam & Origin Oyun Kampanyaları

TylerDurden97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Crysis 3 ORİGİON KEY :d MP İCİN 60 TL SUAN FFPPAA ARKASADA ALCAM ONDAN

ahmtyks

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Origin de paysafecard desteklese muhtesem olur.. adamlar isi bilmiyor :P

Nedir hocam o sistem. Paypal tarzı mı?

Hocam gördügüm en pratik sistem paysafecard.

paysafecard.jpg

Karti alip arkasinda bulunan sifreyi giriyorsun steame islem tamam. Paypal gibi ugrastirmiyor insani.

Aynen öyle.

Hocam sayfada satilan bayileri gösteriyor. Oturdugun yerin posta kodunu verirsen bakabilirim?

Örnek olarak 34110'u girdim, faturamatik'de satiliyormus.

bizde faturamatik bayiliği var paysafecard var 10-20-50-100 tl seçenekleri var

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
[MENTION=51495]trnc[/MENTION] yapma be ben sniper challenge ile birlikte 13 dolara almıştım.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Elimde Total War Shogan 2 %75 indirim kodu var. Ayrıca onlarca Dota 2 var. isteyen var mı ?

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
[MENTION=64474]ozkanbey[/MENTION] hocam dota 2 ve mümkünse shogunu alabilir miyim?

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
@ozkanbey masaüstü programında giremiyorum engellemiş şerefsiz yurt o yüzden tarayıcıdan girdim ama anlamadığım bişey var giriş yaptıktan 30 sn sonra kendiliğinden çıkış yapıyor. Giriş yapıyorum yeni sekmede arkadaşlar kısmını açıyorum bi bakıyorum çıkış yapmışım. Valve ye iyi bi sövecem bunun için.

Edit: Buldum hocam arkadaş eklemeyi sonunda. Bu kadar da olmaz arkadaş 6. girişim bu cevap yazdığınızdan beri. Neyse sonunda ekleyebildim.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
@ozkanbey hocam steam masaüstü programına giremiyorum çevrimdışı giriyor ama çevrimiçi olmuyor sanırım engellenmiş (yurtta kalıyorum) tarayıcıdan girerek ekleyeyimd edim ama onda da arkadaş ekle seçeneği yok. Gelen istekleri kabul edebiliyorum ama kendim ekleyemiyorum tarayıcı üzerinden. Ben size steam adresimi vereyim siz beni ekleyin. O şekidle kabul edebiliyorum. Ayrıca anlamadığım bişey var giriş yaptıktan 30 sn sonra kendiliğinden çıkış yapıyor. Giriş yapıyorum yeni sekmede arkadaşlar kısmını açıyorum bi bakıyorum çıkış yapmışım. Valve ye iyi bi sövecem bunun için.

Eklemesine ekliyeyimde ancak tasak ile gönderilebiliyor hediye kuponu. Ama dota2 yi gönderebilirim. Steam kullanıcı adın ne ?

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Eklemesine ekliyeyimde ancak tasak ile gönderilebiliyor hediye kuponu. Ama dota2 yi gönderebilirim. Steam kullanıcı adın ne ?

iletiyi düzenledim hocam ekledim ben sizi. İd= İrie Naoki. Taslak?... Anlamadım. Dota 2 yi gönderseniz güzel olur gerçekten.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
iletiyi düzenledim hocam ekledim ben sizi. İd= İrie Naoki. Taslak?... Anlamadım. Dota 2 yi gönderseniz güzel olur gerçekten.

nasıl bir cümle kurmuşum öyle. Takas demek istemiştim, becerememişim :)
Dota 2 yi gönderdim. Online olursan takas ile indirim kodunuda gönderebilirim.

Edit: başka dota 2 isteyen olursa eklesin beni göndereyim.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
nasıl bir cümle kurmuşum öyle. Takas demek istemiştim, becerememişim :)
Dota 2 yi gönderdim. Online olursan takas ile indirim kodunuda gönderebilirim.

Edit: başka dota 2 isteyen olursa eklesin beni göndereyim.

Şu takas olayını biraz açar mısnız hocam tam bilmiyorum da bu konuları? Nasıl yapılıyor?

Masaüstü uygulamasına anca arkadaşlara geçince girebilirim ünide de yurtta da engelli anca tarayıcıdan girebiliyorum steama, şerefsizler ne istediniz steamdan.

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar bu konu altından en güncel indirimleri Dijital Oyun Platformu/Facebook sayfası altında sizlere bildireceğim. Sayfamızı beğenerek destek olabilirsiniz.

Oyun : BioShock Infinite
Platform : PC
Tür: Aksiyon
Yapımcı:Irrational Games,2K Games
Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Mod: Tek Oyunculu
İlk Fiyat : 60 $ (110 TL) İndirimli Fiyatı(-42%) 35 $ (63 TL)
Teklifin Geçerlilik Süresi : 5 Gün
Metascore: 94/100
Oyunu Edinebileceğiniz Dijital Platform : Dijital Oyun Platformu / Facebook Sayfası

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Şu takas olayını biraz açar mısnız hocam tam bilmiyorum da bu konuları? Nasıl yapılıyor?

Masaüstü uygulamasına anca arkadaşlara geçince girebilirim ünide de yurtta da engelli anca tarayıcıdan girebiliyorum steama, şerefsizler ne istediniz steamdan.

arkadaş listende ki bir arkadaşın ile yapabileceğin alışveriş. Yalnız 1-2 gün içinde online olmayacaksan başkasına vereyim kuponu. süreli çünkü.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
@ozkanbey dota 2 için tekrar teşekkürler; başkasına ver hocam boşa gitmesin belki başka zaman bi takas yaparız.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
arkadaş listende ki bir arkadaşın ile yapabileceğin alışveriş. Yalnız 1-2 gün içinde online olmayacaksan başkasına vereyim kuponu. süreli çünkü.

Bu olay nasıl oluyor, ben satın alıp oynayıp bitirdiğim bi oyunu başkasına gönderebiliyor muyum steam'de?

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Bu olay nasıl oluyor, ben satın alıp oynayıp bitirdiğim bi oyunu başkasına gönderebiliyor muyum steam'de?

Satın aldığın an hesabına kilitlenir. Hiçbir şekilde, teknik desteğe yalvarsan bile silmezler. Dolayısıyla aktarma da yapılamıyor.

Düzenleme: Arkadaşım için satın alıyorum seçeneğiyle alsan ve envanterinde bekletsen ancak o zaman gönderebiliyorsun.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Satın aldığın an hesabına kilitlenir. Hiçbir şekilde, teknik desteğe yalvarsan bile silmezler. Dolayısıyla aktarma da yapılamıyor.

Düzenleme: Arkadaşım için satın alıyorum seçeneğiyle alsan ve envanterinde bekletsen ancak o zaman gönderebiliyorsun.

Anladım teşekkürler.

Origin hesabımı satsam kaçtan gider içinde;
Battlefield 3
Crysis 2
Need for Speed The Run
Fifa 12
Fifa 13 var :)

Nonus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Saçmalama Battlefield 3 9.99$ olamaz ihtimali yok !