TylerDurden97
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Crysis 3 ORİGİON KEY :d MP İCİN 60 TL SUAN FFPPAA ARKASADA ALCAM ONDAN
Elinde kaldımı hiç key ? Banada lazım kaç gündür arıyorum bulamadımDota 2 isteyen var mı. Elimde 5 tane dota 2 kaldı. Kararlıyım hepsini de dağıtıp bitirecem.
Elinde kaldımı hiç key ? Banada lazım kaç gündür arıyorum bulamadım
DOTA 2 key 35TL
Origin de paysafecard desteklese muhtesem olur.. adamlar isi bilmiyor
Nedir hocam o sistem. Paypal tarzı mı?
Hocam gördügüm en pratik sistem paysafecard.
Karti alip arkasinda bulunan sifreyi giriyorsun steame islem tamam. Paypal gibi ugrastirmiyor insani.
Aynen öyle.
Hocam sayfada satilan bayileri gösteriyor. Oturdugun yerin posta kodunu verirsen bakabilirim?
Örnek olarak 34110'u girdim, faturamatik'de satiliyormus.
@trnc yapma be ben sniper challenge ile birlikte 13 dolara almıştım.
soğuk suyum nerde? gerçi ben ilk çıktığı zaman almıştım hatta şaşırmıştım l*n daha oyun çıkalı 2 hafta oldu bu ne indirimi diye?Geçmiş olsun
soğuk suyum nerde? gerçi ben ilk çıktığı zaman almıştım hatta şaşırmıştım l*n daha oyun çıkalı 2 hafta oldu bu ne indirimi diye?
Emin misin 2 hafta önce çıktığına, ben aylar oldu diye biliyorum
demek istediğim o değildi, oyun çıktıktan iki hafta sonra 13 dolara aldım onu diyordum.
önemli değil bende de oluyo benzer durumAaah pardon, nasıl okumuşsam artık
@ozkanbey hocam steam masaüstü programına giremiyorum çevrimdışı giriyor ama çevrimiçi olmuyor sanırım engellenmiş (yurtta kalıyorum) tarayıcıdan girerek ekleyeyimd edim ama onda da arkadaş ekle seçeneği yok. Gelen istekleri kabul edebiliyorum ama kendim ekleyemiyorum tarayıcı üzerinden. Ben size steam adresimi vereyim siz beni ekleyin. O şekidle kabul edebiliyorum. Ayrıca anlamadığım bişey var giriş yaptıktan 30 sn sonra kendiliğinden çıkış yapıyor. Giriş yapıyorum yeni sekmede arkadaşlar kısmını açıyorum bi bakıyorum çıkış yapmışım. Valve ye iyi bi sövecem bunun için.
Eklemesine ekliyeyimde ancak tasak ile gönderilebiliyor hediye kuponu. Ama dota2 yi gönderebilirim. Steam kullanıcı adın ne ?
iletiyi düzenledim hocam ekledim ben sizi. İd= İrie Naoki. Taslak?... Anlamadım. Dota 2 yi gönderseniz güzel olur gerçekten.
nasıl bir cümle kurmuşum öyle. Takas demek istemiştim, becerememişim
Dota 2 yi gönderdim. Online olursan takas ile indirim kodunuda gönderebilirim.
Edit: başka dota 2 isteyen olursa eklesin beni göndereyim.
Şu takas olayını biraz açar mısnız hocam tam bilmiyorum da bu konuları? Nasıl yapılıyor?
Masaüstü uygulamasına anca arkadaşlara geçince girebilirim ünide de yurtta da engelli anca tarayıcıdan girebiliyorum steama, şerefsizler ne istediniz steamdan.
arkadaş listende ki bir arkadaşın ile yapabileceğin alışveriş. Yalnız 1-2 gün içinde online olmayacaksan başkasına vereyim kuponu. süreli çünkü.
Bu olay nasıl oluyor, ben satın alıp oynayıp bitirdiğim bi oyunu başkasına gönderebiliyor muyum steam'de?
Satın aldığın an hesabına kilitlenir. Hiçbir şekilde, teknik desteğe yalvarsan bile silmezler. Dolayısıyla aktarma da yapılamıyor.
Düzenleme: Arkadaşım için satın alıyorum seçeneğiyle alsan ve envanterinde bekletsen ancak o zaman gönderebiliyorsun.