Steam & Origin Oyun Kampanyaları

Reaksiyon puanı
2,148
Teşekkürler hocam, sorma ya ben de hala sindirmeye çalışıyorum.. :D Aynı şekilde benim de favorimdi tek el electro bolt tek el drill ama maalesef yeni oyunda kullanma gibi bir şansımız yok çünkü Big Daddy değiliz ve oyun tamamen başka bir konu üzerine. Deniz altındaydık ilk iki oyunda şimdi de havada olcaz bakalım nasıl olacak ben de çok merak ediyorum. :)
Alttaki archievements'lerin hepsini ilk gün tamamlamaya uğraşmazsam iyi. :D
http://www.xbox360achievements.org/game/bioshock-infinite/achievements/

Biz big daddy olmasak da havada başka big daddyler olacak mı acaba belki 4. oyunda tekrar oluruz :D
xbox fiyatı mı $59.99 hocam?

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Biz big daddy olmasak da havada başka big daddyler olacak mı acaba belki 4. oyunda tekrar oluruz :D
xbox fiyatı mı $59.99 hocam?

Ben de öyle şeyler tahmin ediyorum mesela Handyman türü bir şey olabiliriz seri devamında, epey reklamını yaptılar (alttaki resimde). 4 ayrı boss tanıttılar gerçi bir de devasa kuş var şu efsanevi yaratık. Çok didiklemiyorum bilerek sürpriz olsun diye. :) Bu arada listeyi archievement'ler için verdim hocam PC fiyatı 59.99. Bioshock, X-Com: Enemy Unknown, Bioshock Infinite için biraz ekstra ve bir de yap-boz oyunu hediyesi var. Hepsini düşününce daha az koyuyor. :D

cover_close-upDESIGN02-400x567.jpg

Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=30289]Blackout[/MENTION] hiç görmemiştim güzel olacağa benziyor :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
@Blackout hiç görmemiştim güzel olacağa benziyor :)

Kesinlikle çok iyi olacak, hiç şüphem yok benim. Özgün bir senaryo, hikaye anlatımı, derinlik, konu işlenişi, keşfedilecek ilgi çekici mekanlar v.s. sıradışı bir oyun olacak, tam benlik.. :D Yani en azından beklentiler bu yönde. 3 sene oyunun yapım aşamasını düşünürsek boş bir iş olmaz herhalde diye düşünüyorum. :) Çünkü gerçekten iyi oyunlar yapmak belirli bir süreç gerektiriyor olmalı. Mesela Elder Scrolls serisi önceki oyun Oblivion 2006, Skyrim 2011, aradaki zaman 5 sene. İkisi de (bence özellikle Skyrim) başyapıt. Aynı şekilde GTA IV 2006 ya da 2007 olması lazım yeni oyun 2013'te geliyor. Her sene seri üretimdeki oyunlara bakalım; AC3 satın aldım en son, beğenmedim. Crysis 3 alsam mı almasam mı dedim almadım, oyunu oynayıp bitirince şükrettim. COD desen aynı. Far Cry 3'ü almadım, korsan oynadım, beğendim. Dead Space 3'de aynı şekilde. Bakalım bu da kötü çıkarsa ön siparişten epey bir süre oyun almam herhalde...:D Ne çok yazasım varmış bu arada yazınca farkettim. :D

Reaksiyon puanı
2,148
farcry 3 ü alayım o zaman :D crysis 3 kötü müydü ya almayı düşünüyordum, yine alırım vazgeçmiş değilim ama :D

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
oyunlar genelde ne kadar 5-10 alayım :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
farcry 3 ü alayım o zaman :D crysis 3 kötü müydü ya almayı düşünüyordum, yine alırım vazgeçmiş değilim ama :D

Kötü demeyim de, tarz meselesi. serinin önceki oyunlarını beğendiysen bunu da beğenirsin. bildiğin crysis gibi işte. :) Bu tipteki vur kır ilerle oyunlardan sıkıldım ben açıkçası. bir de oyunun genel oynanış mekanikleri, anlatımı, ne bileyim havası hoşuma gitmiyor. Türkçe dublaj ve müthiş grafiklerine rağmen. Sendeki 670 için de bir Crysis gerekir yalnız hocam;) ama bence almadan bir indir dene sen yine. Multi için alıyorsan başka tabi. Sadece single oynayacaksan kesinlikle alma ama. Çok kısa cidden.

Reaksiyon puanı
2,148
Kötü demeyim de, tarz meselesi. serinin önceki oyunlarını beğendiysen bunu da beğenirsin. bildiğin crysis gibi işte. :) Bu tipteki vur kır ilerle oyunlardan sıkıldım ben açıkçası. bir de oyunun genel oynanış mekanikleri, anlatımı, ne bileyim havası hoşuma gitmiyor. Türkçe dublaj ve müthiş grafiklerine rağmen. Sendeki 670 için de bir Crysis gerekir yalnız hocam;) ama bence almadan bir indir dene sen yine. Multi için alıyorsan başka tabi. Sadece single oynayacaksan kesinlikle alma ama. Çok kısa cidden.

Single oynuyorum ya, ben de ilerle vur oyunlarını seviyorum işte napayım :D bi indireyim $20 altına düşünce parasını da veririm. :)

farcry 3e bakayım dedim şansa gördüm $19.99 olmuş :D

http://cdkeyshere.com/far-cry-3-cd-key.html

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
İş arası oynadım sabah ve akşamları yarım saat-bir saat kadar en son yaratığa geldim, ölmek üzereyken tel çaldı kapattım oyunu öylece kaldı iki gün önce. Hani bir daha açasım da gelmedi. :) Tekrar oynanabilirliği olan bir oyun da değil. Çok ucuz olursa alınabilir bana göre. Ya da multiplayer'ı nasıl bakmadım ama o almak için sebep olabilir. 19.99'a Far Cry'ı kaçırma. :)

Reaksiyon puanı
2,148
Crysis 2 de biraz oynadım güzeldi ama beceremediğim için pek oynamadım :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
gaz bi oyun ya. denemedim ama kimseyi öldürmeden de gizlilik modunda oyunun sonuna gelinebilirdi herhalde. hele bir de oyunlarda deli gibi sneak kasan adamın eline yay da verirsen tövbe daha yüzünü göremezsin.. :D binbaşı oynadım belki de ondan kolay geldi bana, süper ötesi bir şeyler de vardı zorluk derecesi olarak. :)

Reaksiyon puanı
2,148
gaz bi oyun ya. denemedim ama kimseyi öldürmeden de gizlilik modunda oyunun sonuna gelinebilirdi herhalde. hele bir de oyunlarda deli gibi sneak kasan adamın eline yay da verirsen tövbe daha yüzünü göremezsin.. :D binbaşı oynadım belki de ondan kolay geldi bana, süper ötesi bir şeyler de vardı zorluk derecesi olarak. :)

insan üstü savaşçı :D
aynen nereden geldiğini bilmediğim kurşunla ölüyorum pusucular heryerde :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
crysis 2'yi ben de biraz oynadım. single modu çok sarmadı. klasik fps oyunlarındaki gibi silahı elinize alıp rast gele ilerleyerek oynanacak bir oyun değil. taktik geliştirmek lazım. o da bana sıkıcı geliyor. yok görünmez ol, yok adamın arkasından dolaş falan... :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
header_586x192.jpg

Sid Meier's Civilization V: Gold Edition - $12.49 (-75%)
http://store.steampowered.com/sub/25544/

Bu paketteki ürünler:
Sid Meier's Civilization® V
Sid Meier's Civilization V - Gods and Kings (Expansion Pack)
Civilization V: Cradle of Civilization - Mediterranean (DLC)
Civilization V: Cradle of Civilization - Asia (DLC)
Civilization V: Cradle of Civilization - Americas (DLC)
Civilization V: Cradle of Civilization - Mesopotamia (DLC)
Civilization V: Explorer’s Map Pack (DLC)
Double Civilization and Scenario Pack: Spain and Inca (DLC)
Sid Meier’s Civilization® V: Babylon (Nebuchadnezzar II) (DLC)
Civilization and Scenario Pack: Polynesia (DLC)
Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings (DLC)
Civilization V - Civilization and Scenario Pack: Korea (DLC)
Civilization V - Wonders of the Ancient World Scenario Pack (DLC)

Oyunun tüm içerikleri dahil... Strateji sevenler kaçırmasın. Kampanya yarın saat 21.00'de bitiyor. :)

Reaksiyon puanı
2,148
Key'i aldık ama UPlay'den aktif edemedik nereye girecez belli değil. Du bakalım.

Reaksiyon puanı
2,148
ben steam olmayan oyunları almıyorum. steam'in konforu hiçbir platformda yok. origin'de bile... ancak BF3 için çeklilir. :)

Oyuna girdikten sonra ne farkediyor ki hocam. :)

Bu arada far cry 3 downloader varmış oradan indirecekmişim iniyor şu an bakalım.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Oyuna girdikten sonra ne farkediyor ki hocam. :)

Bu arada far cry 3 downloader varmış oradan indirecekmişim iniyor şu an bakalım.
arayüz farkediyor. bütün oyunların tek bir kütüphanede olması, steam cloud gibi ek özellikler, arkadaşlar, vs... :)

bu arada steam'de Civilization 5 kampanyasının süresi 1 gün daha uzamış. :biggrin:

keremyilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Araştırdım ama bulunmuyor fakat Steam hesabım da oyun bilgilerin de arkadaş Pes 2013 oynuyor. Steam hesabında Pes2013 satılıyor bir bilgisi olan var mı? Veyahut Fifa 2013?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=333428]keremyilmaz[/MENTION]

Steam'de PES 2013 yada FIFA 2013 satilmiyor. Arkadasinin yaptigi sadece su: Steam'de olmasa bile oynadigi oyunun kisayolunu listeye ekleyerek steam'den oynuyor. Dogal olarak da steam oyun bilgilerinde oynanan oyunun ismini gösteriyor.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
spotlight_image_english.png

Max Payne 3 - $13.59 (-66%)
http://store.steampowered.com/app/204100/

HAFTA SONU FIRSATI! Teklifin geçerlilik süresi: 11 Mart

-------------------------------------------------------

spotlight_image_english.jpg

Football Manager 2013 - $22.49 (-50%)
http://store.steampowered.com/app/207890/

HAFTA SONU FIRSATI! Teklifin geçerlilik süresi: 11 Mart

-------------------------------------------------------

spotlight_image_english.png

Darksiders II - $16.99 (-66%)
Darksiders - $4.99 (-75%)
http://store.steampowered.com/app/50650/

HAFTA ORTASI ÇILGINLIĞI! Teklifin geçerlilik süresi: 8 Mart 01.00

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Bu yazdığınız siteler güvenilirmi kredi kartıyla alış veriş yapan var mı ?