- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 159
Aynen.Süper kampanya var.%66 indirim.Portal serisi indirimdeyken kaçırmayın derim, harika bir oyundur
Aynen.Süper kampanya var.%66 indirim.Portal serisi indirimdeyken kaçırmayın derim, harika bir oyundur
Yanıt vermiyor derken ?Steam yanıt vermiyor. almıyorum oyun falan, korsana devam.
Hani program açılmaz yanıt vermez?
Zaten tek tük açtığım bi program daha önceden açmamıştım steam.exe yok yani işlemlerde. Ama şu blob şeysi işe yarayacak gibi.
Tarayıcıdan oturum açamadım, programdan gireyim dedim o da yanıt vermiyor falan deyince keçiler kaçtı
Tamamdır açıldı blob'u silince.
İlk oyunum hayırlı olsun, ama nedense paypalda son işlemler arasında göremedim. Neyse yarın yine bakarım.
Join the Official Rockstar Games Community on Steam athttp://steamcommunity.com/games/rockstargames by 10 am Pacific Time on Tuesday, May 15, 2012, and receive one non-giftable copy of Midnight Club 2 in your Steam account.
Eligibility: User must have a Steam account with at least one successful purchase in the account. The offer is not available to users who already own Midnight Club 2.
Bu Portal 2 iyiymiş keyifli oyun, ama bi aksiyon olmayacak mı sürekli atlayıp zıplayacak mıyız merak etmedim değil Bu ilk oynadığımız yerler tutorialdir inşallah
Portal serisinde ne yazıkki ortadan oraya atlayacaksın, biryeri delip başka yere geçeceksin falan. Devamlı bulmaca çözeceksin yani. Elin portal silahından başka silah tutmayacak.
Hadi yaa, bari başka bi insan görseydik
Oyuna biraz aksiyon katılabilirdi aslında, delikten düşerken düşmanlara ateş ederdik falan
Şu bedavadan yüklediğimiz cod mw3 multiplayeri açıyorum ama oyun başlamıyor trailer falan gösteriliyor, bu kadar mıydı bunun bedavası?
O sadece haftasonu için geçerliydi.Şimdi sil gitsin.Şu bedavadan yüklediğimiz cod mw3 multiplayeri açıyorum ama oyun başlamıyor trailer falan gösteriliyor, bu kadar mıydı bunun bedavası?
Nereden bulaştım bu işe :mrgreen:Ohooo....