Steam & Origin Oyun Kampanyaları

Krito

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bende şimdi aldım. Teşekkürler. Oyun nasıl bir oyun?

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Bende son anda aldım :D Ayrıca my games e bastığımda fallout , fallout 2 filan çıkıyor. Birkaç oyun daha var . Ancak ben bunları satın almadım . Nasıl geldi ?

Onlar zamanında kısa süreliğine bedava olmuştu. Belki herkese dağıtmışlardır. Bende de var onlardan.

Bende şimdi aldım. Teşekkürler. Oyun nasıl bir oyun?

Bilmiyorum oynamadım.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
www.gog.com 'da Still Life 2, 2 saatliğine bedava. Sayfayı aşağıya kaydırıp oyunu bulun sonra üstüne tıklamanız yeterli.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Valla bende gog dan hesab açtı bir sürü oyun verdiler stil 2 life yı de ekledim hadi son dakkalar meraklısı eklesin.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
www.gog.com 'da Torchlight, 2 saatliğine bedava. Sayfayı aşağıya kaydırıp oyunu bulun sonra üstüne tıklamanız yeterli.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Brezilya Origin'de FIFA 14, 11.45 TL'ye geliyor.

Almak için yapmanız gerekenler:

1) Chrome için Hola eklentisini indirin. (https://hola.org/)
2) Linkteki adrese gidin (https://www.origin.com/pt-br/store/buy/fifa-14/pc-download/base-game/standard-edition)
3) Hola eklentisini açıp ülke olarak Brezilya'yı seçin.
4) FIFA 14'ü sepete ekleyin.
5) Sepette Código Promocional yazan yeri tıklayıp BRAZIL2014 yazın. (bu aşamadan sonra fiyatın 11.94 brezilya reali olması gerekiyor.)
6) Üye girişi yapıp ödeme sayfasına gelin.
7) Ödeme için paypalı seçecekseniz bu sayfada hola'yı pasif hale getirip ödemeyi tamamlayın. Sonra hola eklentisini kaldırıp TR hesabınızdan oyunu indirip oynayabilirsiniz.

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Brezilya Origin'de FIFA 14, 11.45 TL'ye geliyor.

Almak için yapmanız gerekenler:

1) Chrome için Hola eklentisini indirin. (https://hola.org/)
2) Linkteki adrese gidin (https://www.origin.com/pt-br/store/buy/fifa-14/pc-download/base-game/standard-edition)
3) Hola eklentisini açıp ülke olarak Brezilya'yı seçin.
4) FIFA 14'ü sepete ekleyin.
5) Sepette Código Promocional yazan yeri tıklayıp BRAZIL2014 yazın. (bu aşamadan sonra fiyatın 11.94 brezilya reali olması gerekiyor.)
6) Üye girişi yapıp ödeme sayfasına gelin.
7) Ödeme için paypalı seçecekseniz bu sayfada hola'yı pasif hale getirip ödemeyi tamamlayın. Sonra hola eklentisini kaldırıp TR hesabınızdan oyunu indirip oynayabilirsiniz.

Diyelim ki kredi kartıyla aldık, bankaya TL olarak mı ödeme yapıyoruz? (Cahilliğimi bağışlayın)

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Diyelim ki kredi kartıyla aldık, bankaya TL olarak mı ödeme yapıyoruz? (Cahilliğimi bağışlayın)

USD hesabın varsa usd olarak çekiyor. TL Hesabın varsa ki muhtemelen bu vardır dolar harcamalarını o an ki kurundan çevirip TL olarak çekiyor.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Şu tactical defendig olayı kasıyor baya ya :S Pesten sonra daha tam anlamıyla alışamadım. Gol atabiliyorum, ama savunma yapamıyorum adam gibi. Alsam online için alıcam ama bu halde elime verirler. Bide f15 çıkacak yakında.
Sizce almalı mıyım?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Şu tactical defendig olayı kasıyor baya ya :S Pesten sonra daha tam anlamıyla alışamadım. Gol atabiliyorum, ama savunma yapamıyorum adam gibi. Alsam online için alıcam ama bu halde elime verirler. Bide f15 çıkacak yakında.
Sizce almalı mıyım?
Defans yapmadan savunma yapman lazım. Pesteki gibi değil olay.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Biliyorum pesteki gibi değil. Alan savunması yapacaksın adama bodoslama dalarsan pazara gönderir o kadarını anladım ama uygulamada sıkıntı yaşıyorum. Bana da almak mantıklı gelmedi ama fiyatı görünce alasım geldi ne bileyim.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Biliyorum pesteki gibi değil. Alan savunması yapacaksın adama bodoslama dalarsan pazara gönderir o kadarını anladım ama uygulamada sıkıntı yaşıyorum. Bana da almak mantıklı gelmedi ama fiyatı görünce alasım geldi ne bileyim.
Önce bie tane kol al, mutlaka F710 veya Rumblepad olsun. Ondan sonra gel sana savunma anlatayım bro. Ha bu arada, Fifa 14 alırsan ( brezilya ödemesi) oynarız, öğretirim.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
FIFA genelde Eylül ayının son haftasında çıkar.. Yani minimum 80 gün var çıkmasına. Çıkınca da en düşük 60-70 liraya bulunuyor (brezilya sitelerinde). Eylül ayında çıkacak oyun 10 lira olsa beklenir ama minimum 60-70 lira seviyesinde olacağı için bekleme tavsiyesinde bulunmak mantıklı gelmiyor bana. Zira şimdi 10 liraya almayı düşünmeyen adam muhtemelen eylülde 70 liraya da almayacaktır.

Ayrıca FIFA'yı benimseyememiş oyuncular 70 TL gibi rakamlara oyunu alıp alışamama ihtimalinden korkuyorlar. Bu onlar için oldukça güzel bir fırsat. Şimdi alıp tüm online modları deneyebilirler. Alışırlarsa Eylül ayında yeni oyunu alıp daha yüksek oyun deneyimi yaşayabilirler. Alışamazlar ise de kaybettikleri tutar topu topu 10 TL olacak..

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Sanırım alacağım. Kol için param yok henüz ama onu da yapıcaz bi şekil :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Sanırım alacağım. Kol için param yok henüz ama onu da yapıcaz bi şekil :)

Ben de hem F710 hem de F310 var ama klavye ile oynuyorum.. Bence kol da şart değil.. Gamepad ile oynarsan yapacağın maç sayısı iki veya üç olur. Çünkü parmaklar aşırı derecede yorulur ve yorulunca da aldığın mağlubiyet sayısı orantılı şekilde artar.

Klavye de tüm skilleri kullanmak zor olabilir ama zamanla alışıyorsun ve gamepadten daha fazla performans alabiliyorsun..

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bende 5 tane vardı, 1 ini alıp diğerlerini dağıtım.