YellowRed
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 27
hocam sen alışverişi kredi kartı ile mi yapmıştın?bana gelen mailde keyin iptal olduğu yazıyor ama denemek lazım
hocam sen alışverişi kredi kartı ile mi yapmıştın?bana gelen mailde keyin iptal olduğu yazıyor ama denemek lazım
hocam sen alışverişi kredi kartı ile mi yapmıştın?
para iadesi kartına yine dolar olarak yapılıp tl'ye mi çevriliyor satıştaki gibi? bir de kaç gün sürüyor?
para iadesi kartına yine dolar olarak yapılıp tl'ye mi çevriliyor satıştaki gibi? bir de kaç gün sürüyor?
L.A. Noire - $3.74 (-75%)
L.A. Noire: The Complete Edition - $5.74 (-75%)
http://store.steampowered.com/app/110800/
beyler cod world at war'a kampanya varmı steamde
hadi bee alırdım la ben en çok onu sevmiştim valla bilsem kaçırmazdım da hiç haberimiz olmuyoki abi böyle indirimlerden :/
takip edicen abi adamlar on numara indirim yapıyorlar yakında torrent falan yalan olacak gibime geliyo.
iyi bari bi bakiyim yatakip edicen abi adamlar on numara indirim yapıyorlar yakında torrent falan yalan olacak gibime geliyo.
usta bi de crack falan da çıkaramıyor artık skidrow'dur,razor'dur.hakkat böyle kampanyalar olursa gerek kalmaz beklemeyeşimdi torrentin yeri her zaman ayrıdır gönlümde ama böyle şeyler arada güzel oluyo tabi
CS:GO $7.49
sizce alınır mı, yakın zamanda daha da iner mi?
Bu paketteki ürünler:
Napoleon: Total War
Napoleon: Total War - Imperial Eagle Pack
Napoleon: Total War - Coalition Battle Pack
Napoleon: Total War - The Peninsular Campaig
Bu paketteki ürünler:
Empire: Total War
Empire: Total War - Elite Units of America
Empire: Total War - Elite Units of the East
Empire: Total War - Elite Units of the West
Empire: Total War - Special Forces Units & Bonus Content
Empire: Total War - The Warpath Campaign
Max Payne 3 - $14.99 (Steam)
http://www.amazon.com/Max-Payne-Online-Game-Code/dp/B008FPV88U/ref=pd_cp_vg_0
31.12.2012 tarihinden önce alışveriş yapanlar $5 indirim kuponu ile $9.99 fiyata alabilirler.
@__kadıköyRAP__ buna ne diyeceksin?
kupon hakkın varsa, oyunu sepete atınca resimdeki gibi düşüyor fiyattan. anlamanın başka yolu yok.Pardon ya ben de 14.99a almışım 19.99 diye hatırladım $5 kuponum var mı benim yok mu nereden anlıycam?