bendeSanmıyorum.
Açıklamaları o şekilde.Oyunları Mediumda kolayca oynayabilecekmişiz.Ama Steam'a çok güvenmiyorum bende.Sanmıyorum.
Ön sipariş türkiyede yok sadece. tr ye gelir benceMuhtemelen Türkiye'ye gelmeyecek cihaz.
Proton'u biliyor musunuz şu anki halini. Çok iyi durumda.
Ortadan ikiye ayırsam kırılcak gibiAslında bu tarz cihazlar online oyunlarda güzel ofline oynamayacaksın. Yinede Xbox ın modeli daha iyi sanki
Sanmam bir çok oyunun Lİnux da oynanmama sebebi hile koruma yazılımları örnek metin2 harici serverlarda oynamak istersen büyük bir ihtimal oynarsın ama resmi sunucuda oynayamazsınBunun diğer bir anlamı ise Online oyunlar için de düzenleme gelebilir. Artık GNU/Linux'ta Metin2 oynayabiliriz.
Doğru. Bazı özel PVP sunucularını açıyor lakin resmi olanı açmıyor.Sanmam bir çok oyunun Lİnux da oynanmama sebebi hile koruma yazılımları örnek metin2 harici serverlarda oynamak istersen büyük bir ihtimal oynarsın ama resmi sunucuda oynayamazsın
Ön siparişlerde birçok ülke yok zaten.Ön sipariş türkiyede yok sadece. tr ye gelir bence
350 birim baya ucuz ya. Keşke tr dede ön sipariş alabilsek. Vergilerle birlikte bi 4000 tl ye çıkar 64 gb olanÖn siparişlerde birçok ülke yok zaten.
Biraz ütopik düşünüyorsun. Bu cihazın ülkeye girişi bile 4000₺ olmaz.350 birim baya ucuz ya. Keşke tr dede ön sipariş alabilsek. Vergilerle birlikte bi 4000 tl ye çıkar 64 gb olan
Anlasilan zengin abimler yasadi yine ?.Biraz ütopik düşünüyorsun. Bu cihazın ülkeye girişi bile 4000₺ olmaz.
çok güzel bi ürün olacakmış gibiye benziyo keşke ucuz olsaSteam yeni bir konsol çıkarıyor.Konsolda Steamdaki tüm oyunları oynayabileceğiz.Umarım fiyatı çok yüksek olmaz.
Mesut Çeviğin Videosu :
ve gurbetçilerAnlasilan zengin abimler yasadi yine ?.
Kendi arayüzlerini tasarlamalarından sonra tahmin ediyordum. PSP tarzı birşey olacak anladığım kadarıyla.Steam yeni bir konsol çıkarıyor.Konsolda Steamdaki tüm oyunları oynayabileceğiz.Umarım fiyatı çok yüksek olmaz.
Mesut Çeviğin Videosu :