Steam İndirimi ETS 2 dlc

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
Selamunaleyküm Ets 2 için steam indirimden dlc almak istiyorum ama modifiye paketi gibi sizce
DAF XF
Mercedes
Volvo
paketlerinden hangi ikisii almalıyım?

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Selamunaleyküm Ets 2 için steam indirimden dlc almak istiyorum ama modifiye paketi gibi sizce
DAF XF
Mercedes
Volvo
İndirimler bitti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

DAF XF
Mercedes
Volvo
Ya da bugün bitecek.

JawBone

Doçent
Reaksiyon puanı
612
Modifiye için DAF güzel
Ağır yük çekeceksen Volvo gibi güçlü bir araç alman lazım. Ona paket alabilirsin.
Klasik seviyorum dersen de Mercedes al. Şahsen ben Mercedes aldım ama gerek yoktu bence.
Scania ve DAF paketleri favorim. Normalde DAF kullanıyorum. Ağır yük için Scania kullanıyorum.
(21.00 indirim bitiş saati)
Mercedes İncelemem: Steam Community :: JawBone :: Review for Euro Truck Simulator 2 - Actros Tuning Pack
DAF İncelemem: Steam Community :: JawBone :: Review for Euro Truck Simulator 2 - XF Tuning Pack

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628
İndirimler bitti.

Ya da bugün bitecek.
21 de bitecek

illa modifiye istiyorsan daf al ama mod olarak daha güzelleri var going east vb alırsan daha iyi olabilir

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,297
Modifiye için DAF güzel
Ağır yük çekeceksen Volvo gibi güçlü bir araç alman lazım. Ona paket alabilirsin.
Klasik seviyorum dersen de Mercedes al. Şahsen ben Mercedes aldım ama gerek yoktu bence.
Scania ve DAF paketleri favorim. Normalde DAF kullanıyorum. Ağır yük için Scania kullanıyorum.
(21.00 indirim bitiş saati)
Mercedes İncelemem: Steam Community :: JawBone :: Review for Euro Truck Simulator 2 - Actros Tuning Pack
DAF İncelemem: Steam Community :: JawBone :: Review for Euro Truck Simulator 2 - XF Tuning Pack
O kadar hevesle aldım oynarım diye 1.36 da kasmıyor diye 1.39 sürümünde onlineda kasıyor ram alsamda işe yaramıycak çıkmazda kaldım duruyor öyle masaüstünde :(

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628
O kadar hevesle aldım oynarım diye 1.36 da kasmıyor diye 1.39 sürümünde onlineda kasıyor ram alsamda işe yaramıycak çıkmazda kaldım duruyor öyle masaüstünde :(
scs offical online getirecek onda kasmayabilir