ahmethasan06
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
Merhabalar, senelerdir Steam kullanıcısıyım. İninal kart üzerinden gerçekleştirdiğim 2 adet oyun sonrası 1 ini iade etmek istedim (poly bridge). Çünkü gereksiz geldi ve iade işlemi başlattım. İade olduktan sonra diğer aldığım oyunu oynamaya başladım. Oyunu kapadıktan sonra gelen pencere üzerinde steam hesabınız dolandırıcılık amacı ile kullanılmaktadır yazıyordu. Bu konu üzerinde baya araştırma yaptım ciddi şekilde uğraş verdim, üstüne hesabım da 20LVL. Ve en sonunda hesabımın 1 ay içerisinde açılacağını ve bir daha böyle bir sıkıntı çıkarsa hesabımın perma şekilde banlı kalacağını anlatan bir mesaj geldi, steam support tan. o mesajı tam 19 kasımda aldım lakin bugün 22 aralık ve hesabım hala kilitli. Desteğe 20 aralıkta mesaj yazmama rağmen hala mesaj gelmedi. Bugün 22 aralık mantıkken açılması lazım, yoksa benim mi yapmam gereken bir şey var? doğruluk amacı ile sizlere ekran görüntüsünü bırakıyorum.
Not: O mesajı aldığım zaman da hesabınız dolandırıcılık amacı ile kullanılmaktadır yazısı yerine hesabınız 20 aralığa kadar kısıtlanmıştır yazısı gelmekte.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Not: O mesajı aldığım zaman da hesabınız dolandırıcılık amacı ile kullanılmaktadır yazısı yerine hesabınız 20 aralığa kadar kısıtlanmıştır yazısı gelmekte.