iyi kullanıcı
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 26
|
|
Birşey olmaz.
arkadaşlar 2 3 gün önce sahte skin sitesine girdim (csgo için) ve adamlar almanyadan girmeye çalıştı. ama steam guard vardı ve adamın girmesini engelledi. ama ben genede gmail ve steam şifremi değiştirdim.(zaten guard var ben izin vermem) neyse ben gene bütün cihazlardan çıkış yaptırdım steamde. ve yakın zamanda oyun alacaktım. sizce başıma birşeyler gelirmi? çok korkuyorum ve endişeliyim. sizce endişelenmelimiyim? çünkü 3 gündür uyuyamıyorum. cevaplarınızı bekliyorum. he bu arada forumda yeniyim kusura bakmayın. kendimi gerçekten kötü hissediyorum.
Hocam açtığınız 3. konu. Endişenizi anlıyorum ama siz üzerinize düşeni yapmışsınız biraz rahatlamaya çalışın lütfen.
[/QUOTE
Başka steam ile gmail aç olsun bitsin kafa rahat sırf oyuna kullanırsın ?
arkadaşlar 2 3 gün önce sahte skin sitesine girdim (csgo için) ve adamlar almanyadan girmeye çalıştı. ama steam guard vardı ve adamın girmesini engelledi. ama ben genede gmail ve steam şifremi değiştirdim.(zaten guard var ben izin vermem) neyse ben gene bütün cihazlardan çıkış yaptırdım steamde. ve yakın zamanda oyun alacaktım. sizce başıma birşeyler gelirmi? çok korkuyorum ve endişeliyim. sizce endişelenmelimiyim? çünkü 3 gündür uyuyamıyorum. cevaplarınızı bekliyorum. he bu arada forumda yeniyim kusura bakmayın. kendimi gerçekten kötü hissediyorum.
Pc yi tarattır chorme virüs eklentisi ekle işte nebilim cmd den temizleme kodu yaz okadar korkuyosan pc ciye gotur oda baksın başka diyeceğim yokBaşka steam ile gmail aç olsun bitsin kafa rahat sırf oyuna kullanırsın ?
ben zaten gmail şifresini değiştirdim yeterli değilmi.Başka steam ile gmail aç olsun bitsin kafa rahat sırf oyuna kullanırsın ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pc yi tarattır chorme virüs eklentisi ekle işte nebilim cmd den temizleme kodu yaz okadar korkuyosan pc ciye gotur oda baksın başka diyeceğim yok