steam hesabım çalınmış olabilir mi?

iyi kullanıcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
arkadaşlar maalesef csgo skini veren bir siteye girdim. ve site sahte çıktı. doğal olarak adam almanyadan benim hesabıma girmeye çalışmış. ama steam guard vardı ve şifremi anında değiştirdim. sizce hesabım çalınmışmıdır şuan? (gmail değişmemiş) sizce ne yapmalıyım?

USTA DELETE

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Hocam hareket yoksa sıkıntı yok Webtekno yeni videosunu izle bı daha bu işlerle uğraşma. Hayırlı Ramazanlar...

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
Çalınmış da olabilir çalışmamışta böyle sahtekar , yalancı sitelerden uzak durun kimse size bedavadan hiç birşey vermez , onun dışında Gmail adresinizden yeni şifre talebinde bulunun.

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Scam sitelerden uzak durun tek çare bu

iyi kullanıcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
Şifreni yenile sen yine de
yeniledim zaten adamdan önce.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çalınmış da olabilir çalışmamışta böyle sahtekar , yalancı sitelerden uzak durun kimse size bedavadan hiç birşey vermez , onun dışında Gmail adresinizden yeni şifre talebinde bulunun.
yani gmail şifremi değiştirmem gerekiyor demi? bu arada steam guard korumuş gmail değişmemiş adam girememiş ki zaten. ben şifremi anında değiştirdim.

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
yeniledim zaten adamdan önce.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani gmail şifremi değiştirmem gerekiyor demi? bu arada steam guard korumuş gmail değişmemiş adam girememiş ki zaten. ben şifremi anında değiştirdim.
Ne olur ne olmaz şifrenizi değiştirin onun dışında sıkınıt olacağını sanmam ve bir daha böyle sitelere girmeyin.

iyi kullanıcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
Giriyorsa çalışmamış demektir hesap ayarlarından kontrol edebilirsiniz.
nasıl yani gmailime kimse girmedi. doğal olarak steam guard olduğu için girememiştir düzenleme; eğer steamden bahsediyorsanız ona da girdim.