CoffeX
Doçent
merhaba ben steam hesabımda son girişleri baktığımda yaşadığım yerden farklı çıkıyor örnek ben mersindeyim Manavgat felan diyor normal mi(hesabı başkasına vermedim ve o saatlerde de ben giriş yaptım)
değiştirdim yinede farklı gözüküyor ve o saatler de ben girdim normal mi?İlk öncelikle.Hesabınızın şifresini değiştirin,ve Steam guard uygulamasını aktif edin.
Sunucun Manavgat’a falan bağlanmış olabilir.değiştirdim yinede farklı gözüküyor ve o saatler de ben girdim normal mi?
yok kullanmadım mobil veri kullanıyodum aç kapa yaptımSteam'e girerken hiç vpn kullandınızmı ve ya modeminize reset attıktan sonra girdinizmi?.
Anladım Steam Guard uygulamasını aktif etmenizi öneririm.yok kullanmadım mobil veri kullanıyodum aç kapa yaptım
edeceğim şimdi bir sıkıntı olmaz değil miAnladım Steam Guard uygulamasını aktif etmenizi öneririm.
Hayır telefonunuza bir başka kişi erişemediği sürece birşey olmaz.edeceğim şimdi bir sıkıntı olmaz değil mi
teşekürlerSelamlar TheReis-1,
Giriş yaptığınız IP adresleri bazen başka lokasyon üzerinde gösteriyor olabilir, böyle durumda içini rahatlatmak ve çalınma riskini sıfıra indirmek için yapabileceğiniz işlemler şifrenizi yenilemek ve Steam Guard doğrulamasını açık hale getirmek olacaktır. Telefonunuz uygulamasındaki gelen kod ile giriş yapabileceğiniz için bir başkası sizin telefonunuza erişemeyeceğinden IP adresi farklı yeri gösterse de bir problem olmayacaktır.
Steam Guard Nasıl Açılır?
Hesabınız ile ilgili güvenlik önlemleri ve resmi rehberlere buraya tıklayarak ulaşabilirsin.
- İletişim e-posta adresinizin Steam ile doğrulanmış olduğundan emin olun.
İletişim e-posta adresinizi Steam ile doğrulamalısınız. Steam Hesap Ayarları ziyaret ederek e-posta adresinizin önceden doğrulanmış olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Doğrulanmış bir adres "Doğrulandı" olarak işaretlenecektir. E-posta adresinizi nasıl doğrulayacağınızı öğrenin.- Steam Ayarlarından Steam Guard'ı etkinleştirme.
Steam istemcisine giriş yapmışken, Steam Guard'ı istemcinin sol üstünde bulunan "Steam" e tıklayarak etkinleştirebilirsiniz. Ayarlar" a gidin ve Hesap sekmesi altındaki " Steam Guard Hesap Güvenliği Ayarları" na tıklayın.
Teşekkürler, İyi Forumlar
teşekürlerSunucun Manavgat’a falan bağlanmış olabilir.
İpad doğrulaması için bana konum gösteriyor ben Antalya’dayım ama çoğunlukla İstanbul diye gösteriyordu