Steam Hesabı [ALINACAK]

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Steam hesabı arıyorum aşağıdaki şartlara uyan ve satmak isteyen olursa cevap yazması yeterlidir.

Şartlar şu şekilde

1) Hiçbir oyunda Hile yasağı veya yasak bulunmamalıdır. Ayrıca hile kullanılmamış olmalıdır.

2) Envanterdeki Steam Pazarında Pazarlanabilir olan ve aşırı yüksek bir fiyata sahip olmayan itemler için overpay yapılmayacaktır. Satıcı istediği zaman itemlerini satıştan çekebilir.

3) Steam hesabına telefon bağlanmamış olmalıdır. Daha doğrusu telefon numarası yolu ile Steam Guard etkinleştirilmemiş olmalıdır.
(Sebebi numaranın geri silinememesidir)

4) Pahalı oyunlar için overpay yapılacaktır (Gta5, ROTR gibi)

5) Fiyatı düşük, eski ve sürekli indirime giren oyunlar için overpay yapılmayacaktır (Goat Simulator gibi)

6)Hesap tamamen bana geçtiği kanıtlandığında ödeme yapılacaktır. Güvence verilecek ve satıcının güvenliği için gerekli önlemler alınacaktır. Güvenilirliğimi sorgulamak için diğer üyeler ile konuşabilirsiniz. Satıcı Parayı alamadığı taktirde ismim ve soyismim ile benim hakkımda suç duyurusunda bulunma hakkına sahiptir

Ödeme yöntemi mümkünse Ininal Havale yoluyla yapılacaktır

İyi Günler.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Telefon numarasini istediginiz zaman kaldirip baska bir numara ekleyebilirsiniz.

brooks22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam kardeş elimde 1 yıllık 70 adet oyun 90 adet de dlcli bir hesap var oyunları şimdi yazmayacağım ilgilenirsen pm olarak hesabın linkini atabilirim ona göre bakarsın.